leonardk
| leonardk a întrebat:

Ce parere aveti despre Pacuraru? Ex ministru al muncii - muncitor baiat, al familiei - familist baiat si protectieii sociale - protector baiat. Putem oare decadea mai mult de atat?

Răspuns Câştigător
| mihaela_5361 a răspuns:

Putem dezbate asta pina maine, evident ca unii vor fi pro iar altii contra. Trebuie sa recunoastem ca sunt multe persoane care fac astfel de lucruri, masturbarea nefiind ceva iesit din comun. Faptul ca esti persoana publica si ca o faci in fata calculatorului...asta e alta poveste! Cu totii avem tot felul de fantezii (fie ca vrem sa recunoastem sau nu) pe care le dorim satisfacute. In ce masura reusim sau nu, ramine de vazut (dupa imaginatie sau buget), insa cind o persoana publica e data in vileag ca face asa ceva...parca nu ne pica bine, ne scirbeste si facem pe moralistii. Ar fi foarte bine daca in clasa politica ar fi mai multa decenta sau cumpatare, dar in ideea lor de invincibilitate si inaltime a functiei, se cred de neatins! Nu stiu ce fel de persoana este, insa imaginea sa este totalmente distrusa ca si a lui Decebal Traian Remes cu ai sai caltabosi pe care sper ca i-a digerat pina acum. Putem decadea mai mult de atit? Ramine de vazut pina la proba contrarie!

10 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

La parnaie cu el. Astia ar trebui inchisi pe viatza..ca sa nu zic executati.

mlm
| mlm a răspuns:

Cu siguranta te poti gandi la multe, mai bine este sa fai un test de sarcina, dupa o saptamana al repeti si vezi rezultatul, dar poate fi si o dereglare hormonala care duce la intarzaierea menstruatiei.Succes.

mlm
| mlm a răspuns:

Scuze raspunsul era pentru haladita, din greseala am dat clic pe intrebarea ta.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Folclorul popular are pentru ei tot felul de invataturi. Cum ar fi: "Fiecare pasare, pe limba ei piere", sau, "Ce-si face omul cu mana lui..." laughing laughing laughing

| selef a răspuns:

Care e problema, nu mai are voi omul sa se masturbeze la el acasa? Mi se pare a fi un fel de santaj.

| anonim a răspuns:

Nu-i ispiti, te rugam frumos.nu stii de ce anume sunt in stare. rolling on the floor rolling on the floor

| eeeeeeeeee a răspuns:

Nu e chiar frumos ce face, dar sa dezbati public chestia, nici asta nu mi se pare tocmai sanatos.de exemplu, eu, aseara, m-am dus sa imbuc cevabig grin si cum matusa mea zgarcita isterizeaza, traieste doarme, mananca in bucatarie, m-am "delectat" cu imagini care nu transmiteau chiar mesajul "pofta buna!". astia de la kanalD se transforma intr-un fel de otv, televizare a manifestarii prostiei omului.si uite ce fac ei in loc sa "culturalizeze populatia! asta e ceea ce numesc eu ţăţism.cat despre donmul ministru nu stiu ce sa zic, dar sunt sigura ca nu e singurul care face asa ceva.mai exista practicanti, mai mici sau mai mari.(nu ma refer la varsta aici)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un cretin printre atitia altii. Cred ca daca-i socotim, peste 90% din clasa politica e formata din tembeli parveniti, care stau acolo pentru foloase. Restul de 10%, degeaba sint competenti si onorabili, pentru ca sint depasiti de situatie si nu au ce face. Am fost amuzat, cind l-am vazut pe Sergiu Nicolaescu la televizor, facind prezenta inaintea unei sedinte. Enervat ca tot striga catalogul si vitele incaltate nu se potoleau, ca sa mai si raspunda prezent, spune cu voce scazut "mama mas... i".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parca sintem blestemati, "ai dracu cu melcii lor" big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scorpio89 pai decit cultura de la KanalD, mai bine lipsa rolling on the floor

Întrebări similare