| smaranta a întrebat:

Ce parere aveti despre painea plina de E-uri? pe la voi cum e painea? sunteti multumiti de ea?

Răspuns Câştigător
| silvio a răspuns:

Sunt putine firme care mai fac paine buna, in general brutarii mici. daca ai ocazia sa treci pe V.Prahovei prin Comarnic, opreste si cumpara de-acolo, n-ai sa regreti...
@friedacaa, da-mi-l mie daca nu-ti mai foloseste laughing, pentru. ca eu de mult vreau sa-mi iau o masina de facut paine, dar nu sunt hotarat asupra marcii/modelului, dar daca-i moca nu mai conteaza laughing

10 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Nu-mi place cea de Pan Group, o prefer pe cea facut pe vatra.
La mine, da e buna.

lolita
| lolita a răspuns:

Pe la mine este buna dar in general nu prea mananc.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu o consum! Eu iau numai graham, integrala, sau neagra, in functie de ce gasesc si care e mai bine rumenita!

| smaranta explică:

Si eu sunt exasperata ca nu gasesti o paine comestibila la noi in oras.
Toate sunt pufoase, pana si cea Graham e la fel.Ma gandes si eu la o masina de facut paine dar oare nu iese prea scump?

| DenissaDeea a răspuns:

Nu am o parere prea buna, mai mult au stricat calitatea/bunatatea painii cu E-urile lor, decat au inbunatatito, am ajuns de cand cu uniunea europeana, ca nu mai e un produs natural pe piata romana fara sa aiba e-uri, pe zi ce trece, mancam tot mai nesanatos, alesii nostri din parlament ne duc de rapa.

| friedaka a răspuns:

Pentru ca eram exasperata de calitatea slaba a painii, mi-am luat aparat de paine...si iar n-a fost bine, ca incepuseram sa mancam paine ca inecatii, era incredibil de buna. Acum nu mai am solutii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place... e amaruie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E buna painea la mine in oras dar as prefera sa o fac acasa. Inca nu lucrez ca sa am bani sa imi iau un asfel de aparat de facut paine acasa. Din primul salar stiu unde o sa mearga o parte din bani. Sanatatea e cea mai buna, trebuie sa avem griji de noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La noi e plina cu miez. are si coaja. da euri n-am vazut.in schimb vanzatoarea e plina de opturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu prea bine dar nici pe l noi nu e painea prea bunabig grinbig grinbig grin