Persoanele care tin multe bibelouri precum mama sunt persoane romantice, care tin mult la amintiri si au mult frumos in suflet un frumos desuet care nu mai e la moda dar e totusi frumos.Gusturile nu se discuta, eu de exemplu nu mai am bibelouri ca nu-mi place casa sa fie full de asa ceva dar cand am fost mai saraca(caci prea bogata nu sunt nici acum)mi-am umplut bucataria cu sticle goale de bauturi scumpe primite de la cunostinte care stiau ca-mi place sa am asa ceva.Sau imi umpleam patul cu jucarii de plus.Acum toate sunt date afara am pastrat doar vreo 3 jucarii de plus restul am dat la copii saraci iar din sticle nici una nu mai am ca a dat Dzeu sa ma ajute baiatul meu material si nu mai am nevoie de asa ceva.Iar referitor la jucariile de plus am scapat de ele pentru ca undeva am citit ca te impiedica sa ai o legatura solida cu cineva de genul opus. Unele bibelouri imi plac si acum gen farfurii micute impletite de portelan si farfurii micute cobalt de pe vremea cand eram tinara si erau destul de scumpe asa ceva dar nu tin multe din ele vreo2-3.Deci despre cei care nu tin bibelouri am parerea ca nu au nevoie de asa ceva sa se simta bine se simt mai bine cu o locuinta mai putin incarcata.Cu timpul daca vei ajunge sa citesti multa ezoterie o sa stii cum stiu si eu ca fiecare obiect are o vibratie. Daca vibratia ce are iti face bine e bine sa o pastrezi. Daca te deranjeaza e mai bine sa scapi.Pe acest principiu eu scap si dau mai departe orice nu imi mai face placere sa o vad sau sa o tin in casa.Cei carora le plac bibelourile inseamna ca au nevoie in suflet de asa ceva ca le face bine care nu au nu au nevoie de asa ceva ca se simt mai bine fara.
Am o parere foarte buna despre mine.
odata la 3 luni fac curat prin lucruri, ce nu am utilizat in ultimele 6 luni dispar.
Eu am jucării de plus pentru ca am avut colecție.Le am pe toate în pat, dar în rest îmi place ca locuință mea sa fie cât mai spațioasă și mai puțin aglomerata.Deci,sunt ok cu genul acela de oameni.
Nu am bibelouri si nici nu prea strang obiecte aiurea dar imi place sa imi decorez casa si fiecare camera sa aiba alta "tema" - dormitorul actual de exemplu e decorat in stil marocan si cu un pat cu baldachin, bucataria e vintage anii '50 etc. Nu ma prea atasez de obiecte, cateii mei au ros de-a lungul timpului de toate si m-am descurcat fara ele sau le-am inlocuit deci sunt relaxata in privinta asta.
anonim_4396 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: