Dupa parerea mea prima si ultima afirmatie, pe vremuri as fi putut zice ca se da raspuns fulger pentru a da raspunsuri cit de multe pentru a castiga titlul de campion al zilei.Nu stiu si azi mai e asa ceva? Daca nu, atunci poate fi si un vanator de puncte pentru a urca pe pozitii cit de inalte aici pe TPU.
Daca te referi pe TPU,unii o fac pentru puncte, sau nu știu sa developeze o idee,sau nu au chef,nu se știe. Dacă te referi in general, poate unii sunt plictisiti de viata,depresivi,asociali, sau atata pot oamenii, nu suntem toți genii ca și tine distinsa rosalia, tu vad ca te faci mai remarcata pe zi ce trece, strălucești, ești o tipa ilustra și autentica, dar timida și introvertita, după cum vezi nu exista om perfect, nici tu nu ești, și nici nu o sa devii ori cât ai încerca, de fapt cu cât încerci, cu atât o sa o dai mai rău in bara.
Be calm & go to Church fata care da răspunsuri ironice fine
Te pup dulce-acrișor-amărui.
Sunt onorat de pupicul tău 3in1, și eu te pup cu mult patos.am vrut sa scriu ceva, dar din semn de respect ma abțin
Onorat de pupicul tău divin, acum va mai "descantat" pot dormi liniștit onorata cadana.
Eminescu tu esti
Am avut și zile mai bune Dar nu am zis nimic interesant în asa fel sa fiu asociat cu o legenda. Dar mersi, o sa îl iau ca pe un compliment.
Sunt destepti si nu pierd timpul
Adevarul e ca tu poti sa comprimi 100 de idei intr-un raspuns si oameni care il citesc sa retina fix 3 idei pentru ca nu le pasa atat de mult de parerile tale