anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre persoanele care oferă răspunsuri telegrafice?
- sunt comozi și le este lene să dezvolte subiectul
- nu știu prea multe amănunte despre subiectul respectiv
- sunt introvertiți și nesiguri pe ei și le e frică să nu zică ceva greșit ca să nu se facă de râs
- preferă să se rezume doar la esențial, pe principiul "mult în cuvinte puține"
- subiectul respectiv li se pare banal și nu au chef să dezvolte

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Unele întrebări pur și simplu nu merita mai mult.

11 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu ii intereseaza subiectul, altfel dezvolti ca-ti place tema.

| Hammurabi a răspuns:

Da. Așa este.
rolling on the floor

| gemeni6226 a răspuns:

Dupa parerea mea prima si ultima afirmatie, pe vremuri as fi putut zice ca se da raspuns fulger pentru a da raspunsuri cit de multe pentru a castiga titlul de campion al zilei.Nu stiu si azi mai e asa ceva? Daca nu, atunci poate fi si un vanator de puncte pentru a urca pe pozitii cit de inalte aici pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te referi pe TPU,unii o fac pentru puncte, sau nu știu sa developeze o idee,sau nu au chef,nu se știe. Dacă te referi in general, poate unii sunt plictisiti de viata,depresivi,asociali, sau atata pot oamenii, nu suntem toți genii ca și tine distinsa rosalia, tu vad ca te faci mai remarcata pe zi ce trece, strălucești, ești o tipa ilustra și autentica, dar timida și introvertita, după cum vezi nu exista om perfect, nici tu nu ești, și nici nu o sa devii ori cât ai încerca, de fapt cu cât încerci, cu atât o sa o dai mai rău in bara.
Be calm & go to Church fata care da răspunsuri ironice finelaughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Te pup dulce-acrișor-amărui. kiss

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sunt onorat de pupicul tău 3in1, și eu te pup cu mult patos.am vrut sa scriu ceva, dar din semn de respect ma abținhee hee
Onorat de pupicul tău divin, acum va mai "descantat" pot dormi liniștithee hee onorata cadana.

| Lukasssz a răspuns (pentru anonim_4396):

Eminescu tu esti laughing

| anonim_4396 explică (pentru Lukasssz):

Am avut și zile mai bune happy Dar nu am zis nimic interesant în asa fel sa fiu asociat cu o legenda. Dar mersi, o sa îl iau ca pe un compliment.

| 4ndr33y a răspuns:

De acord! laughing

| Caricaturistafaralimite a răspuns:

Ultima variantă

| Dormeo a răspuns:

Sunt destepti si nu pierd timpul
Adevarul e ca tu poti sa comprimi 100 de idei intr-un raspuns si oameni care il citesc sa retina fix 3 idei pentru ca nu le pasa atat de mult de parerile tale

Întrebări similare