Pai înainte nici măcar nu ne salutam. Iar acum am ajuns la acelasi lucru.
Ce părere am despre viitorii tractoriști și salahori ai Europei?
Îmi pare rău că nu mai funcționează selecția naturală în cazul lor.
Scuze... M-a luat valul. Tractorul e prea complicat pentru mazărea lor, salahori și lucrători în abatoare vor ajunge.
Ferește-te de proști, indiferent cât de prietenoși par la început.
Buna.Nu are nimeni nevoie de astfel de persoane in jur.Este vorba de o prietena sau?
Mai întâi de toate Am o părerea foarte bună despre salahori si viitori tractoriști căci acei oamenii știu să-și câștige banul cinstit muncind și doar ei pot ști cum și prin ce trec și cate îndura ca sa castige banul acela cinstit când alți stau la umbra soarelui și se scaldă in mare și bea un suc rece acei tractoriști sunt pe camp și muncesc non stop pe căldura aia cand alți stau pe tiktok Facebook insta si snapchat onlyFans acel salahor muncește mult mai mult decât un calificat pentrucă pe el toți il folosesc și il pune la munca de jos și trebuie sa se impartă in multe locuri care din maeștri lui sa se imparte săle facă material săle aducă la toți in parte apoi să-și facă si propia muncă și sarcină și să învețe și meserie in acelasi timp și sa suporte anumite comportamente alor unor nenorociți cu diplomă de calificare dar nu au habar de nimic și veneau la muncă doar sa bea și sa injure...Ce părere ași putea avea despre un om care ma vorbește la alți 100 ca el? Să ma vorbească cât vrea oricum altceva nu are de facut mai bun decât să-mi spună viața privată altcuiva pe care eu am avut cu Adevărat da cu Adevărat încredere in acel om in acea inimă și mam deschisă în fața acele persoane acelei inima și a ales sa ma vândă sa ma înlocuiască și sa ma vorbească cu alți 100 ca ei nau de cât sa ma vorbească cât vor ei și inima lor. Greșală este a mea nu a lor eu trebuia să nu ma deschid niciodată in fața nimănui și să nu am încredere cu Adevărat da cu Adevărat în oricine eu am greșit este vina mea trebuia sa nu fac asta.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: