| zuzumic a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele care se sinucid "din dragoste"? eu la ultima deceptie am vrut sa imi tai venele in forma de inimioara cu lama orbit cu calciu pentru copii... big grin voi aveti uneori ganduri denastea de sinucidere?

Răspuns Câştigător
| yuli10 a răspuns:

Si eu la fel ca pretty0little0angel am facut odata laughing

ma gandeam uneori cand eram mica si deprimata la chestia astatongue dar ma gandeam la oamenii care mor zi de zi si care ar da orice ca sa traiasca. n-ar fi prea corect sa fiu atat de lasa... viata e un dar si chiar si asa e scurta.
si e cam urat cand incepi sa te gandesti la motivul pentru care ai face-o si realizezi ca de fapt ai o problema, dar nimic din ce n-ai putea rezolva...
am un prieten care imi zicea ca oricat de greu i-ar merge in viata, ar prefera sa cerseasca si sa doarma pe strazi decat sa se sinucida. dar el are mai multa credinta in Dumnezeu decat mine...

14 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sunt necazuri mult mai mari pe care le poti avea in viata. Mi se pare o tampenie sa te sinucizi din dragoste, sau din orice alt motiv.
Singura forma de sinucidere acceptabila mi se pare cea asistata in cazul bolnavilor incurabili care trec prin suferinte atroce. Si, alaturi de ei, familiile neputincioase.

| EUSIATIT a răspuns:

Dumnezeu ti adat viata si tot el ti o va lua atunci cind vrea asa ca nu e cazu pentru ca probabil ca nu ai gasit acea persoana care este jumatatea ta alunga gindurile astea pentru ca deja esti puti n bolnava nu este un capat de lume mergi inainte

| lily09 a răspuns:

Mda. buna intrebarea...ai simtul umorului...hahahahhaha...deci no sa ai niciodata ganduri de sinucidere nici macar in vis...bravo

| FearNoEvil a răspuns:

Pana la urma e normal sa fii suparat in urma unei deceptii in dragoste, dar niciodata nu trebuie sa ajungi pana la sinucidere.

| Yly a răspuns:

Am avut si eu ganduri din astea, dar cred ca am trecut pestebig grin laughing sau cel putin vreau sa cred astalaughing

| zuzumic explică:

Mai oameni buni cititi bine ce am scris... am vrut sa imi tai venele sub forma de inimioare cu guma de mestecat ( lama orbit pentru copii ) Nu meas lua viata pentru nimic in lume... si mai ales pentru un baiat ...doamne feri

| kh1ss a răspuns:

Persoanele care se sinucid... sunt niste persoane prea lase pentru lumea asta, care nu stiu sa aprecieze ce au... sunt imature...

| eewan a răspuns:

Eu nu mi-as lua viata din cauza ca e pacat. si daca ultimu lucru care il faci e pacat te-ai ars rau de tot.

| Mitss a răspuns:

Nu.In nici un caz...eu la ultima deceptie ma jucam cu o foarfecuta de unghi facandu-ma ca ma tai pana m-am zgariatlaughing) si acum rad cand imi aduc aminte... dar nu a fost rau si din cauza rasului am uitat de planslaughingoh go on

| gossipgirlxoxo a răspuns:

El/ea varsa cateva lacrimi...si isi continua viata fericit/a. Tu esti la 2 metrii in pamant...hai sa fim seriosi!

| SenZoru a răspuns:

Cu greu am trecut "bariera" dintre cuvintele tale "in forma de inimioara" si "cu lama.". niciodata nu as avea... de ce sa am? eventual daca nu as fi intreg la minte da... dar asa...NO WAY!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine ia mai dat si stupid lui pretty0little0angel?
Nu, nu am avut asa ganduri happy Chiar asa de dura a fost ultima... data? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu parere buna!
cu cati se sinucid cu atat mai bine scapam de ei mai repede si de acel curent de sinucidere pana ce va deveni o legenda.
si vom trai in pace.

sfatul meu celor peste 18 ani. ducetiva in irac si poate dorinta voastra va fi indeplinita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu parere buna !
cu cati se sinucid cu atat mai bine scapam de ei mai repede si de acel curent de sinucidere pana ce va deveni o legenda .
si vom trai in pace .

sfatul meu celor peste 18 ani . ducetiva in irac si poate dorinta voastra va fi indeplinita.