| BUBULINA a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele glumete?big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au un tonus extraordinar in prejma lor te simti bine, sunt deschise, si de regula mai sincere decat ceilalti.

13 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Sunt persoane mult mai deschise decat restul, poti comunica mai bine si intotdeauna te poate scoate dintr-o stare mai urata in care te afli.Eu ma consider o persoana glumeata happy.si pe tine la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai de binehappy...
Dar sa stie sa glumeasca!

| Gabry a răspuns:

Imi plac, dar sa nu fie tot timpul pe glume! Cand se vorbeste de ceva amuzant sa glumeasca, sau cand o persoana e suparata, sa glumeasca! Dar sa nu fie enervanta acea persoana!

| BUBULINA explică:

Pai chiar suntem nony
viata e frumoasa si merita sa zambimhappy
eu zambec tot timpu big grin
cine ma cunoaste stietongue

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

O parere foarte buna!love struck
Imi plac persoanele astea.big grin Asa sunt si euhee hee

| frida0purple a răspuns:

Daca sunt glume bune, e bine!
daca nu...

| knnight a răspuns:

O parere ffff buna, asa st si eubig grin

| SLeVeN a răspuns:

Da tu ce parere ai tongue... parerea mea este foarte buna pana la un anumit punct; 0... oricum cel mai glumet de pe aici mi se pare nony laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica de mine, chiar as vrea sa stiu.

| Dan a răspuns:

Nimic deosebit, trebuie sa le intelegem.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Iubescsi admir oamenii de acest gen.Sunt oameni care iti provoaca o stare de dispoyitie buna.Cum va explicati sa traiti langa un om posac, pus tot timpul pe cearta si unul care desi esti necajit si suparat are harul de ati fura un zambet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc bubulina, mai avem o bubulina.

| monyk a răspuns:

E foarte bine sa stii sa faci o gluma buna si sa faci pe ceilalti sa zambeasca, dar atat timp cat gluma este de bun simt si nu jignitoare...

Întrebări similare