| BUBULINA a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele incapatanate?

Răspuns Câştigător
| Tzuka a răspuns:

Pff cunosc o gramadalaughinge f simplu, tot ce trebuie sa faci sa le gasesti punctu slabbig grinsi cand l ai gasit le ai la picioarele talehee heewinking

18 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

E mai bine sa fii incapatanat decat prea slab si usor influentabilwinking big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu stiu ce sa spun.Asta pentru ca si eu sunt asalaughing Cateodata chiar foarte incapatanata.Si nu prea ascult eu de oricine straight faceSi cateodata regret asta. Uneori e bine sa asculti si de ceilalti.big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Si eu sunt incapatanata dar numai atunci cand sunt convinsa ca am dreptate.

Stefan
| Stefan a răspuns:

În viata sunt momente cand fiind sigur ca parerea ta e buna si vezi ca ceilalti nu te inteleg, devii incapatanat, si iti sustii ideiadar apar si situatii in care trebuie sa cedezi si sa recunosti ca cel de langa tine are dreptate.

| Leea1234 a răspuns:

Despre mine...am o parere foarte buna!
sunt mai rau ca un catar!
daca a zis nu! pai "nu"ramane!
nu ma scoti din ideile mele niciodata(daca stiu ca am dreptate)
dar am si o calitate...recunosc cand ceilalti au dreptate, si mai ales recunosc cand gresesc!

| Gabry a răspuns:

Cred ca seamana cu minelaughing

| danutza a răspuns:

Ele cred ca au totul la picioare big grin

| YepIsSuspended a răspuns:

Buna

Tu ce crezi?

| Yly a răspuns:

Pot spune si eu k sunt o pers incapatanata. uneori ajuta sa fi incapatanat in sensul de ambitios, dar e bine sa mai asculti si parerea celorlalti sa nu faci doar ce vrei tu. din incapatanare:d

| bluerose a răspuns:

Daca esti sigur ca ai dreptate e bine sa fi incapatanat, sa da sa nu mergi asa, pana in panzele albe, prosteste, sa nu iti faci un "scop" din a fi incapatanat.

| margaritar a răspuns:

Eu ma numar printre acele persoane...happy

| nu conteaza_8511 a răspuns:

Eu is asahappy Cred ca asa trebuie sa fiihappy Nu trebuie' sa faci ce vor altii. Fa ce iti dicteaza inima:*

| alexa_4912 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun... Eu sunt una dintre ele big grin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isi ajung telurile, sunt lideri de grupuri, au o conformatie psihica extraordinare, sunt bine echilibrate, intr-un cuvant isi ating telurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Destul de buna happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca isi canalizeaza incapatinarea intr-o directie folositoare sint cei mai utili oameni...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti-as raspunde, ai crede ca sunt narcisit, insa am sa incerc sa-ti raspund:MA ADOR! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt atat de incapatanata incat ...nu-ti pot explica in cuvinte...Am o parere buna despre mine...si despre cei ca mine...Sunt Berbec si incapatanarea ma caracterizeazawinking

Întrebări similare