| GicaGigekGica a întrebat:

Ce parere aveti despre PNL. Pana acum se aud doar vesti bune alocatii mai mari, pensii mai mari...

4 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Praf in ochii prostilor, e inca luna de miere. Nu sunt prosti sa taie salarii - si-ar taia craca de sub picioare. Nu le pasa de acest popor deloc, vorbe, vorbe, vorbe.
Sunt inca umili, pe urma vor deveni grasi si aroganti in frunte cu dl prim-ministru.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Romanul cand e prost pune botul la ori ce.
E O TARA DE RAHAT.

| ancaval a răspuns:

Vești bune... alocații mari, pensii mari!

Alocații? Să se facă copii DOAR pentru alocație? Și să trăiască în mizerie, din cauza părințiilor alcoolici?

Pensii mari? Cui? NU la omul de rând, exclus așa ceva. Și presimt că femeile vor ieși la pensie la 65 de ani, bărbații la 70. Hmm, păi mai apucă omul bolnav pensia? Câcat!

Când eram mică, îmi aduc aminte că, femeile ieșeau la pensie la 50 de ani, bărbații la 55. AȘA DA!

1. Păi dacă eu trebuie să ies la pensie la 60 de ani și mor la 59, clar NU văd pensia. Corect? Cum rămâne cu banii care i-am dat statului, vechime, sănătate? Nu-i mai recuperez.

2. Păi dacă trebuie să intru în pensie la 50 de ani și mor la 59, iacă 9 ani beneficiez de pensie, pe care o merit. Corect?

Am făcut o comparație, ca să vezi cum stă treaba cu pensia și să înțelegi că NU tot ce zboară se mănâncă.

Pensile mari vor fi doar pentru cei cu funcții mari și omul de rând nu o să apuce pensia.

Democrație de... câcat!

| GicaGigekGica explică:

Dar PSD a fost mai bun? Daca o sa faca tot ce s-a auzit pana acum, este cel mai bun guvern de la Revolutie pana in ziua de azi. Eu cred si am speranta ca vor face ce au zis.