Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Ianuarie 2025 sunt:
Mie imi place sa stau la calculator când mă plictisesc cel mai mult și să fac analize de biorezonanta medicala cu un aparat specific(Quantum Magnetic Resonance QMR) Si sa vad ce rezultate ies.Eu...? (mai mult)
Mie imi plac gadgeturile de sănătate gen smartwatch- urile, aparatele de biorezonanta medicala, aplicațiile inteligente de sănătate și cantarele inteligente etc Ce pot face cu pasiunea asta ...? (mai mult)
Hello! Știți cumva de unde pot cumpăra țigări Kiss online, prin Timișoara (ori orașe apropiate), sau cât ar costa în altă țară gen Ungaria?
Cum merge viata
Pov: aveți o relatie de ceva timp, va înțelegi super bine, e totul perfect și aflați ca partenera a facut sex cu un alt bărbat la începutul relației voastre. Ce faceți?
Oamenii care intrerup des alti oameni si vorbesc extrem de repede fara sa fie atenti la ce spun si de asemenea nu sunt atenti la ce spun altii cand este un grup mai mare unde mai multi oameni vorbesc in...? (mai mult)
Salut, de joi eu sunt racit.M am dus la medic am luat pastile etc.Am stat la pat joi, vineri si azi nu prea asa mult.Cand merg ma dor gambele(destul de raut).Ce pot face? Poate fi ceva grav? Si simt presiune...? (mai mult)
Ce credeti ca reflecta cel mai mult gradul ce civilizatie al unui popor?
Bună ziua! Ce înseamnă 180 de credite la facultate? De exemplu am ora de anatomie și la test am luat 8 se trece nota sau se pune numărul de credite?
Stie cineva cine sunt acesti artisti si cum se numesc ei? Sepot gasi undeva si pe Youtube? https://www.facebook.com/fitpl/videos/10152628294896586
Ce va place mai mult: engleza sau franceza?
Bună am și eu o cățelușă husky siberian de 9 luni și nu vrea să stea în țarc noi stăm la țară și pleacă mereu în curtea din spate ba chiar sare gardul în grădina vecinului și nu știu...? (mai mult)
Știți ceva de munca de acasa? Da sa se câștige ceva nu doar 50 de lei la câteva luni. Sunt acasă, am grija de copil și vreau sa suplimenteze veniturile.
Mit sau Realitate Hey lume, este adevărat ca daca economisești șervețele si folosești hârtie igienică la 50 de bani cu porția ajungi miliardar?
Bună! Am un vechi grup de prieteni cu care demult ma simțeam foarte bine și petreceam împreună orice ocazie, zile de naștere, vacanțe...dar cu timpul lucrurile s- au schimbat; am început sa ...? (mai mult)
Cum au oamenii curaj să meargă cu liftul?
Ce bautura va place cel mai mult?
Salutare ???? Sunt în clasa a12- a și nu știu pe facultate să merg ..Menționez ca am terminat profesionala de mecanic auto ceea ce înseamnă ca sunt calificat în mecanică apoi am continuat liceul...? (mai mult)
Buna seara. Am observat ca de 2 seri hamsterul meu a început să meargă într- o parte(gen cum ar rămâne cu un handicap) sper că înțelegeți ce aș vrea să spun. Ideea este dacă este semn de îmbătrânire...? (mai mult)
Salut ce numele meu este ion în urma cu 3 anii m- am cunoscut cu actuala mea concubina și am observat că ea nu este una obișnuită ea este o fata tulburată și cu probleme psihice grave datorita abuzurilor...? (mai mult)
Aveti momente cand noaptea nu puteti dormi? ce metode preferati?
Bună! Dacă un baiat îți mângâie parul însemna că te place? Sau de ce face asta?
Bună. Voi după cat timp alegeți să ieșiți cu partenerul/partenera în oraș? De ex. La mine e puțin mai complicat și am impresia ca e cam pe repede înainte. Am cunoscut un băiat pe acel dating...? (mai mult)
Help! Cum iti imbunatatesti stilul de scriere? Sunt cursuri pentru asta? Sau aveti ceva ponturi? Cititul ma gandesc ca nu este suficient! Vreau sa fiu copywriter!
Hei! Lucreaza cineva ca copywriter sau alt domeniu: ca designer de interior? Imi puteti spune cat se castiga in cele doua domenii...comunicare si design? Vi se pare frumos?
Are idee cineva cam cat ar lua Arabii lui Bursuc pentru un majorat? Sau Luci Diamantu?
Refuzul de a ieși din casă până la urmă este un simptom al depresiei sau al anxietății sociale?! Sau al ambelor?! Credeți că un om care nu iese too much din casă, are șanse totuși la un...? (mai mult)
Https://youtu.be/GTisHL3C_qs?si=RWbzWUG0Orbajxjv Ați auzit cumva de acest caz?! Nu vi se pare șocant cum lumea s- a războit mereu de la nimic?! Și de fapt, tocmai acest nimic, mereu să fie...? (mai mult)
Salut tuturor! Mă simt într- o perioadă foarte dificilă, sunt într- o depresie care mă macină pe zi ce trece. Deși am prieteni, îmi lipsesc interacțiunile reale, conexiunile autentice. Stau...? (mai mult)
Ce să fac dacă părinții nu au vrut să mă mărite, și am și eu viață?
Bună ziua. Am un Akita Inu de 3 ani și are sebadenita. Ce alimentație(mancare gatita) as putea sa-i administrez deoarece medicul veterinar a zis ca nu s-a "lovit" de asa ceva.
Între regretul că "ai făcut un copil și nu ai avut poate timp, resurse sau capacitate să- l educi și faci un om de ispravă, cu mai mult bune, decât rele" și regretul că "nu a fost să fie ...? (mai mult)
Ați fost internați la Obregia? Există secție pentru cronici? Există șansa să te interneze pentru depresie dublă, distimie și episod depresiv sever? Cam cât durează un ordin de internare? ...? (mai mult)
Încerc să mă lepăd de părinții mei. Mă ajută cineva?
Daca pe 24 ianuarie 1859 s-a unit Tara Romaneasca cu Moldova, de ce au liber azi ardelenii?
Voi va faceți de mâncare zilnic? Sunt curios voi băieți singuri ce va faceți de mâncare? Știți să faceți?
Bună ziua! Este obligatoriu sa faci de paza în armata dacă ai funcția de civil? O data pe săptămână este tatăl meu de paza și nu am cu cine sa vin de la școală! Cum fac sa ma duc la școală?...? (mai mult)
Am întrebare sper să mă ajutați cu o idee cum să fac că nu mi se pare ok, sunt fată și am 26 de ani, părinții mei împreună cu prieteni de ai lor care au un fiu de 21 de ani vor să mergem...? (mai mult)
Ce trebuie sa am la mana ca să plătesc impozitul la posta?
Ce parere aveti despre oamenii aroganti?
Este adevărat ca exista oameni care sunt împreună sau ies în oraș doar sa se posteze pe Facebook, Tiktok, Instagram, Snapchat, Twitter și sa creeze o telenovela falsa spunând ca ies împreună...? (mai mult)
Puteți sa îmi denumiți sau catalogați oamenii de genul asta? unde pot sa ii încadrez? Am pe cineva apropiat mie de mulți ani, ce inițial și pana intr- un punct a fost o super persoana.Ne înțelegeam...? (mai mult)
Bună, Aveți idee cat costă un curs de asigurări, care are mai multe module urmate de o testare pe site-ul celor de la ASIT?
Ce parere aveti despre Calin Georgescu? Pana de recent nu urmaream politica din tara, de la alegeri incoace tot aud de Calin Georgescu(prima data ce am auzit de el). Dupa afirmatiile lui oficiale relatate...? (mai mult)
Buna La bărbați se poarta adidași de culoare portocaliu? E in trend culoarea asta?
Am trimis cuiva un colet prin Sameday si vad ca s-a facut retur. Mai platesc eu taxa de retur? Nu se mentioneaza nimic nicaieri.
Cât de mult influențează clima calitatea tutunului la găleată sau punga firicel? Locuiesc într- o zonă cu umiditate ridicată și am cumpărat de pe https://tutun- galeata- punga.ro/, dar mă tem...? (mai mult)
Cum influențează tipul de hârtie aroma tutunului la găleată sau punga firicel? Am cumpărat tutun de pe https://tutun- galeata- punga.ro/ și vreau să știu dacă alegerea hârtiei are un impact ...? (mai mult)
Ce sfaturi aveți pentru a alege între tutunul la găleată și cel la punga firicel? Pe https://tutun- galeata- punga.ro/ am văzut ambele variante și mă întreb care ar fi mai potrivit pentru un fumător...? (mai mult)
Buna! A incercat cineva sa puna tutun la murat in otet sau saramura?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
George0 întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!