| Eduard619 a întrebat:

Ce parere aveti despre popularitatea de pe facebook...ea ne influenteaza si in mediul real?

6 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Da,din nefericire "fenomenul facebook" ne-a invadat complet vietile.
Fete de 12 ani posteaza citate pe care nici ele nu le inteleg si pun poze cu ele in sutien si chiloti doar ca sa faca si ele un like, doua in plus...
Baietii isi pozeaza muschii prin baie si toate cele, fac poze in locuri ciudate si pun descrieri si mai ciudate numai ca sa faca si ei un like.
Mai nou daca ai like-uri pe facebook esti automat considerat o persoana tare. Au aparut si hack-uri pentru asa ceva. Mie unul mi se pare o mare prostie. Era okay daca primeai un like, o suta dar de la prieteni pe care ii cunosti.
Mai nou pui poze doar asa, doar ca sa faci like-uri si atat, nu ai un anumit scop.
Nu mai intru pe facebook decat foarte rar caci imi este scarba de ce vad pe acolo...photoshop esuat pe la unii, pe la altii poze facute in cine stie ce locuri (toaleta...) Este dezgustator, char ingrijorator faptul ca un astfel de site a acaparat complet vietile atator tineri.
*Si eu sunt din aceeasi generatie cu acesti tineri dar pentru mine facebook-ul este o prostie.
Cine are like-uri multe se considera mare barosan cand in viata reala nu e mai nimic de capul lui.
Este doar parerea mea.
Bafta!

| Eduard619 explică (pentru RainmakerX):

Apreciez raspunsul tau si mie unul mi se pare unul gandit...sunt intru totul de acord cu tine.

| RainmakerX a răspuns (pentru Eduard619):

Ma bucur ca ti-a placut! Bafta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Eduard619):

Mai nou in ziua de azi toata lumea se asteapta ca cel de langa el sa aiba cont pe asa ceva, dar daca ai iubit sau iubita s-ar putea sa ai probleme daca dai un amarat de like unei fete sau unui baiat laughing. mai nou si asta se cheama inselat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si inca cum. desigur ca numai pe cei slabi de inger. fetele isi arata fundul pentru un like, baietii fac poze cu muschii sau masina altuia pentru un like si tot asa. cand au 200 de oameni care ii urmaresc pe fb deja se cred mari vedete

| Eduard619 explică (pentru anonim_4396):

Toata ideea este ca oamenii sunt atat de ingusti din pct de vedere mintal incat considera likeul ca pe o arma.