Ceea ce am apreciat la anumiti profesori nu era legat de materia lor, ci de pedagogie, de informatiile utile in viata.
Pe diriginta din gimnaziu o respect. Era severa la materiile ei, dar ca diriginta ne-a integrat in societate, ne-a "predat" ceea ce acum s-ar numi 'dezvoltare personala', dar nu lozinci, ci teste si dezbateri care m-au ajutat sa imi identific calitatile, defectele, sa obtin parerea celorlalti, etc. Femeia aia ne-a invatat si cum sa ne comportam la un restaurant de fite; ne-a si dus la restaurant de mai multe ori.
Au mai fost profesori pe care i-am respectat pentru calitatile lor de oameni.
Materiile nu m-au interesat, la unele am fost bun pentru ca le stiam din timpul meu liber, in rest am fost un elev relaxat, de nota 7.
In liceu am nimerit la TIC profesoara care aproape ma lasa repetent la chimie, in gimnaziu. A invatat ea de la mine, si aveam 10 pe linie. M-a scarbit felul in care ma respecta datorita unor cunostinte, in timp ce la chimie stergea cu mine pe jos, pentru ca nu toceam materia. A dat dovada de pupincurism.
Am parere buna de profii prietenosi, pe aia i-am respectat mult, chiar daca nu am invatat la materia lor neaparat decat asa si asa, am avut asa unu in liceu, ala de chimie, avea cam 50 de ani.
Imi placea ca nu si-a pierdut copilaria, stia sa ne faca sa venim la ora lui de placere si sa facem liniste si tot ce ne cerea.
Ne placea compania lui, nu se supara daca-l mai copiam, stia dar se facea ca nu vede. Stia ca nu e materie obligatorie de bac, deci nu ne stresa.
Inveti la materia lui daca-ti place materia, nu prea conteaza cum e el ca om.
Am avut un singur astfel de profesor, de fizica. A murit saracul facand infarct la ore.
Imi inchipui cum e sa stea elevii in clasa si sa faca ala infact acolo! Ce traiesc si elevii aia.
Am avut un profesor de care mi-a placut foarte mult si desi materiile de specialitate pe care le-a predat au fost foarte plictisitoare m-am straduit sa iau nota maxima numai sa nu ma fac de ris si sa-i fac impreie proasta despre mine.
Profesoara de anatomie din clasa a VII-a. Datorită ei mi-am ales facultatea și viitoarea meserie. Inițial nu îmi plăcea de dumneaei, mi se părea prea stricta, dar ajunsesem sa învăț de plăcere.
In liceu au fost 2 profesori dragi mie: profesoara de matematica și cea de religie.
Eu n-am avut norocul asta, dar pe Youtube vad profesori exceptionali, care stiu materia si cum sa o predea. Face o diferenta enorma un profesor bun. O singura profa a fost mai ok, dar a facut infarct dupa un semestru.
Salagean_Mihai_1989 întreabă: