| madyyy18 a întrebat:

Ce parere aveti despre prostitutie sunteti pro sau contra ati vazut ce vrea sa faca BASE eu inca sunt in dubii aaa si plus de asta is satula de pesti astia la mine in oras sunt multi cu bani, femei (mame, surori, neveste)eu cred ca ar trebui sa se deschida niste cluburi pentru asa ceva si sa nu mai stea saracele pe strazi pline de jeg si de boli

Răspuns Câştigător
| leny a răspuns:

Nu pot decat sa iti dau dreptate.prostitutia este cea mai veche meserie din lume si n-o sa dispara niciodata...si daca tot n-o sa "scapam"d prostituate si pesti, macar sa se deschida locuri special pentru asa ceva.

3 răspunsuri:
| matchpoint a răspuns:

Prostitutia este cu siguranta una dintre putine domenii ale ``industriei`` noastre care nu afost afectata de criza economica.Si daca tot merge asa de bine de ce sa nu creem conditii pentru a face-o si mai infloritoare.
Nici eu nu cred ca o data cu legalizarea prostitutiei vor disparea pestii. Oricum e o moda sa se lucreze la negru, cred ca asa vor proceda si prostituatele. Ca doar nu o sa le monteze nimeni ``contoare`` care sa masoare cate ``numere ``au dat intr-o zi. Sa fim seriosi.

| SexyBarbieDoll a răspuns:

Sunt de acord cu legalizarea prostitutiei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ave Maria Magdalena inainte de a cunoaste Fiul omului...