| IonutMihalii a întrebat:

Ce parere aveti despre Rares Gaitan si cursul lui Zero To Agency? Am vorbit cu mai multe persoane din domeniu (care au agentii mari in Romania) si au spus ca el de fapt nu are / nu a avut niciodata agentie, face toti banii din vanzarea cursurilor. Astept pareri.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asa este, un mare scam... face bani din vandut vorbe.

| johnnny123 a răspuns:

Cam așa stau lucrurile cu majoritatea celor care vând cursuri. Vânzarea de cursuri este afacerea lor principală. Foarte puțini au în spate și o experiență reală în domeniul despre care dau lecții.

Exact la fel sunt și ăia care "te învață" cum să investești sau cum să câștigi la pariuri. Dacă ar fi fost capabili să facă bani din investiții sau din pariuri nu și-ar mai fi pierdut vremea să vândă cursuri.

| Popintinio a răspuns:

Eu am cursul lui Rareș si mi se pare un curs foarte bun care are parte suport atat din partea lui cat si din partea comunitatii, ceea ce nu prea am gasit la alte cursuri. Stiu sunt voci care zic ca e tepar domne ca face, ca drege, ca ia bani numai din cursuri, ca el nu are nici o agentie si ca are un curs copiat. Daca era asa nu ar fi stiut sa ne dea un raspuns concret pentru intrebariile noastre. Cel care a comentat ca e mare teapa cursul si ca se ascunde Rares mananca **** si nu m-ar mira sa fie domnul cryptomazz sau unul dintre aghiotantii sai(care o tin pe a lor mereu"Rareș e tepar", chiar daca le aduci toate doveziile de pe lume). Am si cursul lui Iman si nu e atat de complex precum cel al lui Rares, da, sunt informatii asemanatoare, pana la urma sunt din acelasi domeniu, nu ai efectiv cum sa schimbi informatiile, e ca si cum ai zice ca 2 autori scriu o carte pe acelasi subiect si zici ca unul a copiat dupa celalalt desi sunt alte cuvinte, alte formulari, informatii in plus sau in minus in functie de autor, dar subiectul este acelasi.
Toata lumea zice ca n-are agenție, ca nu face bani pentru ca nu au fost in stare sa gaseasca niste date financiare, pe firma din Romania nu mai factureaza de ceva timp, are doar contracte/facturi mai micute datorita taxelor mai mari din Romania. Pana la urma de ce sa nu iti faci firma in Dubai/Delaware sau oricare alta tara unde poti plati taxe mai mici sau deloc plus faptul ca acolo iti poti scoate banii din firma cand vrei, nu ca in Romania cand ii poti scoate legal doar o data la 3 luni cand ii scoti sub forma de dividente.
El are firma in Delaware si acolo nu poti gasi datele financiare ale firmei precum gasesti in Romania pe diverse site-uri gen lista firme.
V-am lasat punctul meu de vedere, nu imi plac leprele care mananca **** despre niste oameni care sunt super. Acum voi decideti care dintre ei este lepra. O zi frumoasa sa aveti! happy

| Andreea11andreea a răspuns:

Programul lui Rares, Zero to Agency e foarte bun din punctul meu de vedere, il am de 2 luni.

Primesti foarte multe informatii valoroase, pe langa din cursul propriu zis cat si in comunitate unde poti pune orice intrebare sau nelamurire, plus in meeting-uri. Au venit in fata noastra multe persoane cu experienta in domeniul lor, ca de exemplu: un psiholog, o persoana cu 10 ani de experienta la ANAF, O persoana care are cunostinte in TikTok, o alta persoana in Google Ads, Marketing, plus multi altii...

Pentru mine a avut un impact foarte mare.

Doar ca cine il achizitioneaza sa nu se astepte ca o sa primeasca direct $10K fara sa faca nimic... Daca vrei rezultate trebuie sa muncesti.

Iar cu privire la agentia lui Rares, nu l-am vazut niciodata sa se ascunda. Mereu a venit cu dovezi in fata noastra.

| alexandruvv a răspuns:

Am cumparat cursul lui, apoi am aflat lucruri murdare despre el. In grupul lui multi l-am rugat sa ne arate agentia lui (firma, website, testimoniale de la clienti) si mereu a refuzat. A zis ca nu este treaba noastra si bloca comentariile de genul. Mai tarziu am aflat ca el de fapt face toti banii din vanzarea cursurilor si nu a avut niciodata o agentie de marketing de succes. Am cerut si banii inapoi pe curs insa eveident ca a refuzat si asta. Nu spun ca informatiile din curs nu sunt bune (apropo cursul e copiat de la Iman Gadzhi) insa el pleaca in vacante si se flexeaza din banii obtinuti din cursuri. Practic noi care ii cumparam cursul, intretinem stilul lui de viata. Rares Gaitan nu este deloc ce pare.

| BosaTavi a răspuns (pentru alexandruvv):

Eu zic ca ești o putoare care ii este lene sa muncească și spui ca, cursul nu te-a ajutat? Eu mi-am dat demisia dintr-un job de IT unde castigat 3300 lei lunar si acum câștig in medie peste 11.000 lei, fără echipa. Dar este mai usor sa arunci cu pietre decât sa pui osul la treaba?

| zgabitzu a răspuns (pentru BosaTavi):

Nu mai visa la job de it tu nici macar nu stii sa scrii mai du te dracu

| leadsensigma a răspuns:

Mult mai bun cursul lui Rares Penescu, Nurture Agency Accelerator, eu sunt in program si am inceput o mica agentie ce-mi genereaza venituri, am avut parte de support chiar din partea lui, nu cum este la gaitan. are si rezultate cu alti studenti si e foarte transparent im directia asta. asta m-a facut sa aleg cursul lui si chiar il recomand mai departe.

| Dan_Cristian_1975 a răspuns (pentru leadsensigma):

Ce curs e asta? unde se gaseste?

| Aliinmarin a răspuns:

Cursul lui Rares, Zero to Agency, nu este neaparat un curs si este un program care te ia pas cu pas ca sa ajungi la rezultatele pe care ti le setezi.
Programul te ia de la zero din punct de vedere al mindset-ului si al credintelor proaste pe care le ai la inceput si ti le "demoleaza" efectiv.
In comunitatea Zero to Agency vei gasi oameni care sunt la inceput ca si tine dar si oameni experimentati care te vor ajuta cu sfaturi si idei iar call-urile saptamanale cu Rares si cu invitatii speciali iti vor da o mica clarificare a ceea ce vrei sa faci!
Sunt super fericit ca am achizitionat cursul si a fost un pas mare sa spun asa pentru mine, e top.

| RocaPetronel a răspuns:

Eu am programul lui Rares si Într-un cuvânt spus ZTA este lansarea mea, este cel mai buncurs pe care l-am cumpărat vreodată
Oferă foarte multă informație pusă la dispoziție ca sa îți începi agenția dar cel mai uimitor lucru sunt apelurile din comunitate in fiecare săptămâna si comunitatea e cea mai tare de pe România ever
Plus ca nu am mai căzut nicio comunitate in care sa avem apeluri cu un inspector ANAF psiholog, un nutriționist sau multe alte persoane care au venit la noi în comunitate
Comunitatea creată e cea mai tare mereu te ajuta cu orice problema pe care o întâmpini
E imposibil sa nu faci bani daca te ți de treaba
E cea mai buna decizie pe care am luat-o luând acest curs!

Însă cu privire la agentia lui Rares, nu l-am vazut niciodata sa se ascunda. Mereu a venit cu dovezi in fata noastra si ne-a explicat ce trebuie sa facem.