anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre regina Angliei?

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Nu mai moare si ea odata...
Glumesc, dar chiar azi discutam cu profesorul la curs si ne spunea ca este chiar tragic sa fii print mostenitor si sa nu ajungi niciodata sa porti coroana Angliei. Pentru ca la asta, probabil, se va ajunge, mai ales ca am citit din unele surse ca ar fi bolnav de Alzheimer. De Charles vorbesc. Legat de mama sa, este o prezenta stearsa, un simbol. Nu stiu absolut deloc cum se procedeaza cu succesiunea, insa mereu m-am intrebat: de ce nu s-o retrage, in varsta fiind, pentru a-si lasa fiul sa devina rege? Revenind la el, printul Charles a promovat si a adus numeroase servicii Romaniei. Pe cand mama sa... imi amintesc doar ca l-a plimbat pe Ceausescu in trasura regala acum 40 de ani.

P.S. Ma rog, cam impropriu spus "regina Angliei", ea domnind peste 16 state suverane, asa-numitul "Commonwealth".

| Hammurabi a răspuns:

Nașpa. Prea bătrână.
Caută-ți una de vârsta ta.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Are caini frumosi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiind republican convins, am aceeași ca despre monarhi, în general: nu fac nimic toată viața, toata familia lor nu muncește nimic, nu i-a ales nimeni, s-au născut aleși să conducă și ăsta e singurul lucru care-i recomandă pentru funcție.

Întrebări similare