Cred ca este ceva dupa moarte, dar este un mister pentru. ca nimeni nu s-a intors; Nu cred in reincarnare, nu se poate ca eu, mama copiilor mei sa fi fost tatal altor copii in alta viata, sau sa fi fost o musca, in cel mai fericit caz, o floare. "Deja vu" sunt doar niste conexiuni in mintea noastra care este mult mai "spatioasa" decat credem si, nici nu stim ce inmagazinam si cand iese la iveala. Asa cred eu.
Nu cred in asa ceva... e cam pe dos cu toate.Cum daca mori te reincarezi in alceva...se bate cap in cap cu Biblia
Stiu eu ce sa cred poate ca da ne reincarnam si poate intr-o alta lume nu avem de unde stii exact sau daca ne reincarnam in aceasta lume poate nu o mai facem in om ci ne reincarnam in plante, animale, si daca e in om nu avem cu siguranta nici o idee sau o amintire din cealalta viata creierul nostru e cumva complet sters de ceealalta viata nu avem nici o legatura cu ea, sufletul nostru nu moare niciodata si eu cred ca se reincarneaza in alt corp trebuie sa se faca ceva cu acel suflet pe care la creat Dumnezeu si se spune ca din tarana am fost facuti si acolo ne intoarcem dar sufletul ramane vesnic deci probabil ca se muta in alt corp alta viata cam asta e parerea mea si exista o explicatie pentru ca Dumnezeu nu face nimic fara un motiv sau sa stie ce face dar noi nu santem la nivelul lui ca sa putem vreodata explica sigur ce se intampla si ce face El si nici nu o sa fim vreodata pentru ca El e Unic si Stapanul tuturor si nu are rost sa ne batem capul cu ceva care nu ne va da voie niciodata sa stim. daca ar fi sa ma reincarnez nu stiu in ce as vrea sa fiu poate inrt-un alt om perfect sanatos si fericit poate o viata de printesa foarte bogata si fericita ca in povesti.
Simt nevoia sa cred. Nu ma pot multumi cu ideea ca traiesti o viata si gata...pe urma nu se mai intampla nimic cu tine.Lumea asta e intr-o schimbare continua...la fel ar trebui sa fie si sufletul(ma gandesc...).
Trebuie sa existe ceva dupa moarte.si imi place sa cred ca exista reincarnarea.Nu stiu in ce mi-ar placea sa ma transform...ar putea fi orice...mai conteaza?
Da cred. si mi-ar placea sa ma transform intr-o raza de soare sa rasar in fiecare dimineata si sa fiu prezenta forever. sa nu mai pot muri a doua oara. sa traiesc vesnic.
Eu cred cu tarie in chestii de genul acesta.In mod sigur exista ceva dupa moarte, pentru ca si biserica spune ca sufletul se ridica la cer si ca 40 de zile este mortul este prezent in familie, desi noi nu il vedem. Oare de ce se pune un pahar cu apa la geam sa fie de sufletul mortului? Si culmea ca apa din pahar dispare.Deci exista si viata dupa moarte si reincarnare.
Sincer nu stiu ce sa cred dar totusi daca ar fi adevarat as vrea sa nu mai mor niciodata si daca as trai as vrea sa traiesc pentru a ajuta oameni sau nu numai. asta i place sa fac sa ajut dar mai niciodata nu mi se intoarce ajutorul dar asta e lumea in ziua de azi ce sa fac. asta e. si inca ceva nu am incercat sa pun pahar cu apa pe fereastra sa vad daca dispare pana dimineata cum am zis dicarmencitta1957 as vrea sa vad odata mi se pare interesant desi nu stiu sa fi scris in biblie de reincarnare. ma rog.
Nu cred in reincarnare... dar mi-ar placea sa ma trasnform :
-in aer ca persoanele dragi mie sa ma traga in piept si sa simt ca sunt lucrul pe ei il iubesc si fara de care nu pot trai...
-in apa ca "el" sa ma bea si dupa aceea sa fac parte din fiecare celula a lui, sa fiu parte din el si din inima lui, sa traiesc si sa mor o data cu el...
Pai eu nu cred dar mi-ar placea sa ma reancarnez intr-un nor sa pot vedea lumea intreaga! :*
Exista reincarnare la mine in casa acum 5 ani tatal meu adecedat dupa o perioada de timp in casa mea se intampla lucruri foarte ciudate cineva mi-a spus sa pun un pahar de apa la geam si dupa 2 zile am observat ca cineva bause din pahar ce inseamna asta? si ce pot sa fac care este sfatul dumneavoastra
Eu nu cred in reincarnare ...sunt o persoana credincioasa care crede cu tarie ca fiecare suflet va plati candva pentru faptele pe care le face in viata asta...laJudecata de Apoi, fiecare va da socoteala in fata lui Dumnezeu pentru fiecare cuvant si fapta din timpul vietii noastre, deci daca eu am fost reincarnat de macar doua ori, si am haladuit prin mai multe trupuri, cu care trup ma voi prezenta la judecata? pentru care fapte voi da socoteala? dar fiecare crede ce vrea, nu?
anonim_4396 întreabă: