Da pot rezista dar nu mai mult de cateva luni eventual 6 spun asta din proprie experienta si pentru ca cunosc asemenea cazuri. La final relatia se termina cu tot mai multe certuri si multa durere. De aceea mai bine nu ai avea o asemenea relatie. Pentru ca aduce multa suferinta.
Se poate dar asta numai daca se fac planuri pentru viitor. De cele mai multe ori din cauza distantei orice mic defect al relatiei devine o problema enorma. E foarte greu sa mentii o astfel de relatie. O relatie la distanta merge in cazul ca persoana in cauza e din oras la tine si momentan e la facultate. Alta situatie nu cred ca e potrivita. Ar trebui sa fie o iubire neconditionata care e destul de rara. De cele mai multe ori se ajunge la inselat si la regrete.
Da, au sanse de reusita daca aveti o relatie deschisa si nu te deranjeaza ca se culca si cu altele. Majoritatea oricum se culca si cu altele, dar relatia fiind de la distanta, macar nu te intalnesti cu ele pe strada.
Unele merg, altele nu...
E foarte important să ai încredere în persoana respectivă şi să o cunoşti de multă vreme, să fii sigură că te iubeşte şi că nu te-ar putea înşela. Altfel o să te gândeşti mereu "Unde e? Cu cine e? Ce face? De ce nu m-a sunat?".
Este foarte greu, numai certuri, si o spun din propia experienta iubitul meu e departe de mine si mi-e foarte dor de el dar sunt f bucuroasa pentru ca urmeaza sa ne vedem luna asta sau urmatoarea dar ne certam prea des din cauza la distanta, bine ca eu starnesc mereu certurile , stiu ca ma iubeste si ca nu ar putea sa ma insele, dar eu numai suport asa la distanta
Hmmm, pai depinde daca persoanele respective chiar se iubesc si au incredere una in cealalta dc nu...de exp o vecina si'a cunoscut sotul pe messenger el era din Oradea iar ea din Sibiu, el a venit in Sb sa se cunoasca mai bine cu ea si uite acum sunt casatoriti si au si o fetita care are doar cateva luni
LisaJulie întreabă: