anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre Romani, eu spun ca sunt lipsiti de griji si nu au nici un stres si ca sunt cei mai fericiti oameni de pe planeta, dar voi?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ai vazut inca pe la 50 = 60 da in ei un atac cerebral sau infart. Romanii sant violenti, stresati constant, agitati si nu stiu sa fie calmi, razonabili - pusi pe smecherii si improvizatii in schimb romancele cele mai mari pramatii din lumea larga, prostituate in toata lumea raspandite. Romanii plecati din copilarie in strainatate au crescut si s-au adaptat printre straini cat de cat aia sant oameni in regula, prin tara rar dai de asa ceva

| Zartbitter a răspuns:

Eu îți recomand să vizitezi măcar 40-50 de țări din cele aproape 200 înainte să zici ceva despre una singură în comparație cu toate.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Hahaha, buna asta

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sunt foarte diferiți. Există foarte multe clase sociale la noi.
Avem intelectuali cu bani, intelectuali săraci, proști resemnați, proști care se cred intelectuali, proști care se cred intelectuali și au bani (bugetari), proști care se cred intelectuali și votează aur, proști resemnați care votează aur, proști cocalari care au bani și nu sunt la fel de proști ca aia care votează aur, cocalari cu bani care totuși votează aur, credincioși de la coada vacii care clar votează aur, antreprenori care țin statul în spate, antreprenori care evită taxele, afaceriști de fațadă, afaceriști cu datorii șamd.
Nu știu cine drec e fericit aici, poate doar artiștii care se mulțumesc cu condiții minime și trăiesc mai mult prin artă.

| Mosotti a răspuns:

Cam nimeni de pe glob nu e lipsit de griji, toti avem probleme, si romanii, si nemtii si toti, deci nu zici bine deloc. Romanii au mai multe griji pentru ca salariile sunt mai mici ca in alte tari, si deci nivelul de trai e mai mic, au grija ratelor si asa mai departe.
Plus ca multi sunt bolnavi de la varste nu prea mari, deci alte griji.

| Freya1 a răspuns:

Avem griji, stres și probleme si noi.
Dar părerea mea e ca România e o tara frumoasa, in schimb, păcat de ea ca e populata.

| CostinAlamariu a răspuns:

Despre români? Pai nu pot face o generalizare deoarece fiecare e diferit. Dar pot să spun că un român adevarat este cel care își iubește țara și e o persoana iubitoare, cinstită și demnă. Cei care nu sunt așa nu merita sa se numească români

| ionur a răspuns:

Nu am nicio parare Da dacă toți sunt Ca MosotiRosoti e jale rău.

| anonim_4396 explică (pentru ionur):

Esti Moldovan?

| ionur a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt om. Nu nu sunt Moldova sunt turc. Din Constanța. Mam născut aicia și aicis am sa rămână toată viața.

| anonim_4396 explică (pentru ionur):

Nicaieri nu-i ca acasa

Întrebări similare