| GirlCrow a întrebat:

Ce parere aveti despre rromi? Credeti ca toti sunt la fel? Daca ati fi sefi si ati avea angajat un rrom l-ati judeca sau l-ati pune sa lucreze mai mult doar pentru faptul ca e rrom? Daca se poate sa se raspunda la toate intrebarile, please! Sunt foarte curioasa, la sfarsit o sa-mi spun si eu parerea daca doritihappy

Răspuns Câştigător
| RobertTmroo a răspuns:

Parerea probabil e impartita si difere de la fiecare la fiecare..., si asta e valabil daca intrebi orice om dintr-o anumita tara sa isi de-a cu parerea despre un alt om din alta tara, nationaliate.
Probabil ca fiecare isi va baza parerea pe experienta, tangenta avuta cu un om de o alta nationalitate, din pacate unii chiar isi dau cu parerea despre altii fara sa fii avut niciodata vreo tangenta cu acea persoana, si isi dau cu parerea doar din ce au auzit de la atii...winking.
Eu personal pot sa iti spun ca indiferent de tara, nationalitate, peste tot sunt tot felul de oameni, mai corecti/mai putin corecti, mai buni/mai putin buni, ...si tot asa, dar din punctul meu de vedere pot sa iti spun ca unul dintre amicii mei e rrom, il cunosc de peste zece ani, am trecut printr-o anumita perioada mai grea impreuna si in aceea perioada l-am cunoscut si am vazut ca are omenie, onoare, cuvant spre deosebire de altii..., si evident si eu am dovedid acelasi lucru, altfel o amicie, prietenie nu poate dura happy, deci eu bazandu-ma pe asta am o parere buna despre el.
Daca as fii in pozitia de a angaja un baiat/fata rrom, si as vedea ca are potential, probabil dupa anumite teste in functie de jobul pe care ar urma sa il ocupe(aceste teste date la toti care aplica pentru acel job), nu as avea absolut nimic impotriva sa il angajez, din moment ce ar trece de anumite teste si ar lucra deja la mine de o anumita perioada, nu as avea nici un motiv sa il judec, sau sa il pun sa lucreze mai mult decat lucreaza ceilalti asa cum intrebi tu mai sus..., pana la urma toti suntem oameni, toti suntem facuti din carne si oase happy.
Asta e parerea mea, judeci un om dupa ce il cunosti, pana la urma sunt tot felul de oameni in toate tarile, nationalitatile, de noi depinde cu cine ne intelegem, in cine avem incredere si pe cine lasam in jurul nostru, dar un om poate dovedi prin fapte, in timp si numai daca ii dam ocazia happy.
Toate cele bune si bafta in toate sa ai happy!

5 răspunsuri:
| yaVanilla a răspuns:

Romi sunt ţigani!
da toti sunt la fel
păi nu l'as trata diferit
dc mereu ai scris rromi? am citit aşa si m-a luat râsul laughing

| elasexygagica a răspuns:

Jos tiganii! ii urasc angry sunt ciori spurcateangry

| minnieee a răspuns:

Tiganii in gerenal nu pot sa-i vad.Mai ales cand vad cate fac,se cred smecheri, vor sa faca legea, fura etc.etc.etc.Dar,exista si tiganii care nici nu se compara cu cei de mai sus.De ex.am unul la mine in clasa care este printre cei mai buni la invatatura si si familia lui este de treaba. Daca as fi o sefa, daca tiganu' ala si-ar vedea de treaba l-as lasa in pace, nu l-as judeca diferit daca nu ar face nimic. Daca n-ar lucra nimic si ar avea si pretentii(cum au majoritatea)ori l-as pune la munca ori l-as da afara.

| IOANAio9 a răspuns:

Parerea mea este ca toti suntem oameni si nu ar trebui sa ne judecam unii pe altii Dumnezeu ne judeca nu noi.Si acum sa-ti raspund la intrebare:daca as fi sefa si as angaja un rrom nu l-as jude ca si nici nu l-as pune sa lucreze mai mult doar pentru ca e rrom.Asta e parerea meabig grin

| GirlCrow explică:

YaVanilla...automat a aparut rrom, eu scriam ţigan laughing