| Castiel a întrebat:

Ce parere aveti despre rromi?(nu despre aia educatii (( 0.5%)) despre aia needucati)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In sfarsit o intrebare unde pot si eu sa`mi exprim nemultumirile fata de poporul asta infect.
Eu una ii urasc, sincer.M`am saturat de aerele de stapanii tarii NOASTRE [Am scris cu litere mari pentru ca ne apartine, ei sunt veniti "in vizita", pacat ca nu mai pleaca]. Ieri de exemplu cand am venit de la scoala, o familie intreaga de rromi se certau cu un roman pe motiv ca dragul lor copil, educat si curat din cap pana in picioare, a trecut pe la copilul romanului si ala cand l-a vazut ca baga fite jegoase s`a enervat si l-a impins putin.Normal ca nespalatul ala s`a dus la maicasa si aai a iesit in plina strada cu toti cei 7-8 copii si a inceput sa urle, ca vine barbatasu` acasa si`l "demoleaza", ca de ce nu a venit la ea "ca parinte", "ca mama" si baga, si scoate.Imi venea sa ma duc sa sterg cu ea de pamant dar stii cum e, te iei de unu, te iei de toti, ca asa e in satra "Suntem uniti in toate".
Au tupeu mult, avere mare si se lauda cu ea, chiar daca e facuta din furturi.Ei considera romanii niste fricosi si profita de faptul ca atunci cand ii lovesti/jignesti te pot acuza de rasism si incep cu "Nu ne accepta printre ei", "Ne exclud din societate" si alte tampenii.
As mai fi vrut sa zic ceva dar ma abtin...
Bafta`!

3 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Sper ca unul dintre ei sa revolutioneze lumea rromilor prin descoperirea apei si a sapunului cat mai repede ca nu se mai poate...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Consider că ar trebui să-şi depăşescă condiţia şi să se cizeleze, ca procentul celor educaţi să fie de cel puţin 90%.

Baftă!

| cosima11 a răspuns:

Exceptandu-i pe cei educati( 0 %) restul sunt niste imputiti penali furaciosi si total neimportanti. nu sunt rasista da urasc TIGANII :-&

Întrebări similare