| DonEnnioSalieri a întrebat:

Ce parere aveti despre Rusia si Ungaria, dar despre rusi si unguri?
Personal imi plac foarte mult locurile si oamenii, am cunoscut destul de multi oameni si m-am inteles perfect, sunt mai pe caracterul meu.
Sunt impresionat de oamenii din ele si in special de traditiile pe care le au.

15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Păcat că au doi dintre cei mai imbecili conducători de pe continent... Dar oare nu sunt conducătorii reprezentativi pentru un popor?

| CostinAlamariu a răspuns:

Rusia e o țară de **** si rusii sunt niste salbatici aroganti care fac umbra pamantului degeaba. Ungurii mi se par ok dar si aia pot sa fie foarte tampiti uneori.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Cam ce-a zis Hyperborea, dar inversează țările.

| Fantaspirit2k23 a răspuns:

Ungurii sunt mult mai educați decât noi și civilizați, de fapt orice nație e mai civilizata decât noi, cred că suntem cea mai urâtă nație de pe pământ

| DonEnnioSalieri explică (pentru Fantaspirit2k23):

` Romania de douazeci de ani vrea sa se casatoreasca
O Ungarie de o mie de ani vrea sa o ia
Miklos Horthy isi leaga o coroana de flori pe cap
dolarii maghiari merg bucurosi la nunti primavara `

| Fantaspirit2k23 a răspuns (pentru DonEnnioSalieri):

O să ajungă painea la 10 lei, sucul la 15 lei și noi ca prostii ne bârfim,uram între noi,batjocorim,judecam,dușmanim de moarte în loc să fim uniți să ieșim în stradă să facem ceva hibernam,tacem și înghițim,deci eu cred că suntem idioții Europei! Nu suntem civilizați,nu știm ce înseamnă respectul, bunul simț, de aia nu ne ajuta Dumnezeu, mi-e sincer îmi este scârbă de români și de tigani, aproape mă bucur când aud că mor tot mai mulți că mor niste jeguri nu oameni frumoși, pacat că nu mai e covid să curețe cat mai mai mulți!

Marionetele tarii ne au facut sa ne uram intre noi si sa uram aceasta tara minunata...
Exista Dumnezeu, important e sa fim oameni buni cu cei mai dragi oameni si sa ne comportam ca niste scarbe cu restul.
Din partea mea esti un om misto si te respect enorm frate, vei reusi sa ajungi unde ti-ai propus fara indoiala, crede-ma.

Mersi frumos,asta daca o sa scap de anxietate laughing dar deocamdată mă chinuie happy
Da,eu chiar daca îmi pierd a nu știu câtă oară contul o spun fara nici o reținere și frica,e de doamne ferește unde am ajuns,eu nu pot din păcate sa fac nimic,sunt prea mic,de abia pot ieși din casă cu atacurile de panica dar sincer nu știu cât mai suport,țin în mine cat țin și odată o sa răbufnesc și voi face o poznă,e incredibil cat de somnambuli suntem și cât de ușor ne acceptam soarta ca popor și ne lăsăm subjugați când noi luptam până la ultima picătură de sânge pentru dreptatea noastrăsi drepturile noastre! Ne-am pierdut valorile,credință, ne-am abătut de la noi înșine de la natura noastră de viteji și uite care este feedback-ul,suntem vanduti,sclavi in propria tara,conduși de globaliști,străini și psihopați și pe lângă toate idioțeniile mai me vindem și cea mai rămas din bogăția noastră ( pădurile,copacii etc) Nu pot sa fac nimic și asta mă termina,sa nu mai zic că am devenit atâta de urâcioși între noi de nu mai e loc și atâta ura,și da,și mie mi sa transmis urâțenia asta, m-am saturat sa vad oameni ipocriti, lași, care nu sunt responsabili de faptele și vorbele lor, de perverși, mincinoși cu 100 de fete și măști in funcție de interes,de oameni care sunt cu toții niște oi adormite că asta sunt romanii niște oi adormite și bete care doarme și nu își apără interesele. Suntem un caz pierdut,nici Dumnezeu nu ne mai poate salva,și cică la noi era Edenul dar noi ne dușmanim de moarte și nu ne ajutam aproapele doar il judecam,condamnam,bârfim,denigram,calomniem și discreditam,dar al naibii daca vreunul se uita in oglinda sau la mizeria de sub preșul lui,atât de ușor este să denigram pe alții și să arătăm cu degetul,ne credem toți sfinți și omniscienți, că suntem deasupra tuturor dar prostia care zace în noi și răutatea nu exista la nimeni altcineva. Daca eram oameni așa de deștepți și credincioși cum ne dăm peste tot nu mai fugeam român de roman pe dincolo prin străinătate, asta e clar!
Mă declar antinationalist, nu mai pot sa înghit națiile astea primitive și mi se rupe de cate ori îmi pierd contul pentru rasism, asta simt asta o spun.

sad
Tu ești un om bun in fond nu ești psihopat așa cum crezi, un diagnostic nu reflecta întotdeauna adevărul 100% eu te înțeleg de ce ești așa,nici nu ai cum altfel,nu poți fii fals ca ei sa joci mereu teatru sa te prefaci că totul e mereu in regula când nu e! Ai platit un preț foarte scump cândva și de asta ești așa, dar nu ești așa că tu crezi că ești așa,sau că tu crezi că ești așa că îți spun unii că ai fii într-un fel, tu nu ești suma totală a unor pareri și nici a propriului tău ego sau percepție vizavi de tine, ești mult mai mult decât atât, și poți și ai potențial mereu să te autodepășești și sa te caci pe părerea unor oameni care nu înțeleg deloc latura și mintea umană și mecanismele minții. Ești ceva deasupra unui simplu diagnostic și niste păreri superficiale. Și să știi că poți fi un om mult mai bun decât un om sănătos care nu are acest diagnostic, fiindcă noi nu avem limite ci uneori ni le punem noi înșine determinati de influențele altora sau de gândurile noastre care zburda mereu

Cand vreau sa ma distrez am tendinta de a abera foarte des si echivoc. Sunt echidistant, ma disociez in mod continuu de aceasta lume superficiala, uite de pilda oamenii nu pot intelege asta, ei stiu doar sa critice aproape orice opinie contradictorie conceptiei lor.
Uite, aici pe TPU am tendinta sa ma amuz efectiv de prostiile pe care le am in cap, nu reflecta absolut deloc realitatea, efectiv sunt jovial si iau viata la misto, propria mea viata e la cheremul meu.
Toate persoanele care m-au cunoscut dincolo de aceasta lume `online` pe care personal nu dau doi bani, stie ca sunt un om foarte nice si stiu sa ma comport foarte ok social vorbind, asta nu am zis-o eu niciodata in schimb au zis-o altii pentru mine, validarea altora privind realitatea din ochii lor este unul dintre cele mai importante lucruri, tu poti avea o opinie ireprosabila despre comportamentul tau dar conteaza cum te vad doar persoanele care efectiv te cunosc si iti sunt dragi.
Pentru mine conteaza parerea celor care ma cunosc si ma iubesc atat, de multe ori am fost atat de inconstient incat am lasat oamenii sa faca decizii importante pe care trebuia sa le iau eu sau am lasat soarta sa decida.
Rautatea mea a luat nastere in copilarie cand eram foarte gras cu acnee si efectiv nu aveam prieteni din cauza asta, toti m-au lasat atunci, toti au fugit si ma respingeau, tu stii cum e sa vrei sa ai cand esti copil un om sa-l faci sa simta ceea ce simteai tu candva si nu puteai exprima prin cuvinte?
Intotdeauna mi-a placut sa fiu iubit de oameni, doar ca nu era ceea ce imi doream si imi place ca oamenii sa ma urasca sa ma considere in toate felurile stii de ce? Pentru ca din toti oamenii care te pot ura daca va aparea unul sau mai multi care te vor aprecia asa aia sunt oamenii cei mai misto care vad dincolo de idei, caracter, fizic, rezonezi cu ei.
Oamenii ideali sunt aia care te apreciaza neavand motive si ii intereseaza viitorul tau, nu prezentul, nu trecutul, aceste lucruri nu intelegem noi ca nu stim sa apreciem persoane fara motive prea mari, eu cand am iubit o persoana sincer sa fiu am iubit-o fara motiv, din nimic a luat nastere totul, inceputul trebuie sa aiba la baza `goliciunea` interesului parsiv.

Ai dreptate, și eu am tendinta sa ii fac pe oameni să mă urască tocmai sa le vad caracterul josnic pe care oricum nu îl pot ascunde.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Da-i in **** mea pe toti si pe astia de pe TPU toti oamenii, noi sa fim sanatosi

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Când zici "noi" te referi la țigani, nu? Că după răspunsul tău ori ești țigan ori ești evreu. În orice caz, da sunt de acord că nația ta de țigani e cea mai necivilizata happy

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Țigan tâmpit ce ești