anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre scandalurile dintre așa-ziși influenceri de pe Youtube, exemplul cel mai recent: Abi "talent" vs Alex Velea? Credeți că aceste scandaluri sunt regizate pentru vizualizări și publicitate?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Nu sunt regizate, e invers, daca un scandal pe bune prinde la public, e mediatizat pentru audienta. De ex a aparut la un moment dat la acces direct un barbat cu nasu stramb, un taran de fapt, se vede si dupa cum vorbeste, scandal in familie, a avut mare audienta si astia ii platesc sa stea la un hotel parca, si ii vezi des in emisiune despre cearta lor, sunt platiti, evident.

In politica sunt regizate dar nu de TV, ci de ei insisi, se cearta la TV si in privat dau noroc, ca cei de la putere fura de rup, cand vine opozitia fura ei.

6 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Cel mai probabil, m-am convins oricum ce neam cocalarizat este romanul dupa maimutarelile care sunt numarul 1 in trending.

| SilentRain a răspuns:

Tâmpeni, evident pentru vizualizări

| Dalmore a răspuns:

De ce mi-ar păsa?

| StrongHeart a răspuns:

Nicio parere, am o parere proasta despre fanii acestor scandaluri, ca pana la urma aia fac bani de pe seama lor.

| CostinAlamariu a răspuns:

Cui naiba îi pasa? Ocupa-ti timpul cu ceva mai productiv.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cred ca e mai bine sa ocolim mereu rahaturile astea. Cu cat ne uitam mai multi, chiar daca ne scuzam ca o facem din curiozitate, idiotii astia devin "celebri" cu tot cu prostiile lor de adolescenti.
Mie mi-e scarba de stilul tuturor celor din jurul lui Alex Velea, cu toate ca imi placea muzica lui (cel putin in trecut). Ar trebui sa schimbe dealerul, ca se duc la vale.

Întrebări similare