Nu exista o melodie faina.Toate imi plac.
se7en e preferatu meu
imi plac videoclipurile lor,muzica,imbracaminte, tot
Deci ce sa-ti mai zic fanule BC13, incerca-i si pe cei de la dot dot curve
Il iubesc! Ador cum se imbraca! Imi place melodia Freaxx. E cel mai tare!
Eiii imi placee tare si mie mai ales melodia:Bree Bree, I think I'm going insane... ii ador si eu stilul vestimentar, ai niste gusturi super. Te-am pupat
Brokencyde.
Ii ador.
Cat despre Melodii... Imi plac Toate.
Iar Se7en este cel mai Draguts din Formatie. xD
Imi place trupa (muzica lor logic) dar cel mai mult im place (bineinteles) Se7en adica imi place cam tot la el: cum se imbraca, freza, ochii lui(apropo are niste ochi superbi ) si melodii imi plac si astea gen schizophrenia, dar prefer melodiile mai linistite in care nu zbiara atat pentru ca are o super voce...Deci melodiile mele preferate:Till Death Do Us Apart, Taking Life From Me, I Think I'm Going Insane, Monster Inside Me... de-astea.
E trupe mea preferata si imi plac toate melodiile si Se7en e cel mai dragut din trupa il ador. Vorbeam cu veri mei si am stabilit ca ne facem si noi formatie si urlam si noi ca cei din BrokeNCYDE.I LOVE BrokeNCYDE!
Da este trupa mea preferata si im place cel mia mult cum canta Se7en si Mikl si stilul de imbracat... e misto rau
Ador trupa imi plac melodiile lor si... cel mai bine canta Se7en si Mikl...ador si cum se inbraca nu-i rau tine-o tot asa Se7en!
Ador trupa brokencyde. get crunk este melodia mea preferata si eu cred ca se7en e cel mai dragut
anonim_4396 întreabă: