| Emeraude a întrebat:

Ce parere aveti despre situatia Alinei si a lui Stefan in cadrul emisiunii "Dansez pentru tine"? In editia precedenta semi-finalei au acumulat cel mai mare punctaj, fapt pentru care (luand in considerare modul in care s-a procedat si in sezoanele trecute) ar fi trebuit sa intre direct in finala, fara a mai duela, ceea ce inseamna ca ei ar fi fost pe locul I sau II. Daaaar, printr-o intamplare "ciudata", toate cele trei echipe au fost trimise la duel.Si iata ca Alina si Stefan au ajuns pe locul III, nemeritat.
Din punctul meu de vedere, nu este corect; daca in toate sezoanele echipa care a acumulat cel mai mare punctaj a mers direct in finala si i-a fost garantat cel putin un loc secund, de ce s-a procedat astfel acum?

4 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Ai drepttate si eu mi-am pus aceeasi intrebarethinking Dumnezeu stie ce si cum, insa privind altfel lucrurile cazurile lui Liviu si Jan sunt mult mai grave si merita premiul cel mare. Nu zic, veverita a dansat foarte bine, insa cazul nu o ajutasad... oricum a luat un premiu foarte mare big grin si poate va castiga si premiul de popularitate!

| Emeraude explică:

@SweetCandy: Da, e foarte adevarat si ceea ce spui tu, cazurile celorlalte doua echipe sunt mult mai grave, fiind vorba de niste suferinte fizice care impiedica niste oameni sa traiasca normal. Nu zic, poate si mama lui Stefan ar avea aceeasi nevoie de acesti bani, dar de bine de rau are unde locui, are copiii la casele lor, are ce manca, dupa ce bea apa, nu e suferinda intr-atat cat ceilalti doi tati. Dar nu m-am referit nicio clipa la cazuri. Am vorbit strict de non-profesionalismul de care a dat dovada protv-ul prin schimbarea asta brusca de regulament care e contra bunului-simt.Eu cred ca dansurile celor de pe locul III au fost mult mai bune si ar fi trebuit sa fie rasplatite pe masura.
Dar, cum spuneati si voi, asta e. Nu mai are niciun rost acum.Singura mea intrebare e daca si Alina sau Stefan si-au dat seama de nedreptatea care li s-a facut...sau poate ca si-au dat seama si nu au voie sa vorbeasca?!
However.
Merci beaucoup pentru raspunsuri, sper sa nu fiu judecata pentru ca am postat intrebarea asta si sa nu fie catalogata ca "stupida", "ipocrita", etc. Am postat-o doar din indignarea si sila care mi-a produs-o postul ăsta de televiziune de-a lungul timpului, prin minciuna atat de convingatoare...
M-am convins totusi ca mai sunt si altii care considera, ca si mine, o nedreptate ceea ce s-a intamplat marti.
au revoir happy

| Monique_3125 a răspuns:

Asta nu pot sa o inteleg nicicum; mi-a placut de ei inca de la inceput...si de Sandra si Jean.Nu stiu, poate cum a fost 1 decembrie au vrut sa faca o emisiune speciala "Dansez pentru tine" si s`au gandit sa-i bage la duel; oricum nu a fost corect... dar asta e-viata merge inaintehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai au castigat o editie in plus -> vreo 2 milioane de telespectatori -> "ceva" bani in plus.