Chiar daca e din plante am vazut ca tot exista efecte negative, de exemplu cresc riscul de a face cancer si afecteaza sistemul respirator. Un drog e tot un drog, indiferent sub ce forma e prezentat. Nu inteleg de ce ar incepe cineva sa foloseasca droguri doar din curiozitate stiind cat rau iti pot face. Eu sunt impotriva.
Intr-o zi un prieten de 12 ani s-a dus in smart shop si cand a iesit ea ametit ii iera rau si a lesinat pe sosea si acum este in coma. funda plizz.
Asa zisele "plante etnobotanice" de fumat sunt de fapt droguri sintetice (iarba ordinara stropita cu canabinoizi sintetici):
http://en.wikipedia.org/wiki/Spice_(drug)
Sunt extrem de periculoase (pot duce la deces prin infarct sau la tulburari psiho-somatice: atacuri de panica, anxietate, spasmofilie).
Pentru cel cu "substante extrem de periculoase". a fost tare. faci cumva parte dintr-un grup antidrog? Sincer :
1.suntem liberi sa alegem
2. Dupa un an de consum inca n-am observat nimic "extrem de periculos" si nimeni din anturajul meu nu a avut probleme atata timp cat nu a baut alcool.
3. Dupa o zi stresanta te relaxeaza. atata timp cat nu se face abuz n-or sa fie probleme cu nici un drog.
4. Cannabis (Marijuana) = planta, nu drog.
5. Din pct. meu de vedere ar trebui legalizate si regularizate toate, iar oamenii educati obiectiv in privinta lor (de ex. Smoke plus se fumeaza maxim 0. 5 g de persoana si nu se consuma alcool impreuna cu el fiindca va avea efecte daunatoare). Atata timp cat autoritatile discuta obiectiv oamenii vor avea incredere in ele. Plus ca astfel autoritatile se vor asigura ca ele sa fie pure fara amestecuri facute de dealeri ca sa faca economie.
Frate, fiecare face ce vrea si daca vrei ceva care nu este halucinogen, dar iti da FOARTE multa energie si TUPEU, incearca pure by magic care se trage pe nas...
Ssi appce imi este ca fumezi, ce imi este ca tragi pe nas? tot de la Spce shop sunt, deci legale, deci faci ce vrei...
Doar sa ai grija, sa nu ti se creeze o dependenta...
Eu nu am dependenta de asa ceva, dar cateodata mai treg.
Aici este intrebarea "Ce parere aveti despre spice-uri? spice = produse din plante etnobotanice care se fumeaza asemenea marijuanei si care iti dau o senzatie apropiata de cea a drogului", deci este intr-un fel democrati.
Si nu cred eu ca daca ajungi la liceu, nu incerci tigari, sau magic, fiind mereu inconjurat de asemenea oameni...
Http://fara-spice.tk/ Blog-ul meu.Cum aratam inainte -intre timp si dupa ce am consumat.Probabil vei gasi niste sfaturi utile.
Am fumat o iarba la la spice shop miercuri. (de obicei ardem Maria, dar nu am mai avut) Nu stiu ce sortiment era, important e ca am fumat-o in 2 insi (prea mult?) La inceput am ras 10 minute, apoi ni s-a uscat gura, si a inceput bad tripul. Eram super speriat, inima imi batea foarte tare, si simteam ca ma visez, si ma trezesc din vis, cand de fapt eram in realitate.
A doua zi am fost ametit si nu aveam constiinta proprie. Adica nu realizam unde ma aflam, ce faceam, nu ma puteam concentra. Acum e la fel. Nu gandesc la intreaga capacitate, nu ma pot concentra, si memoria pe termen scurt, imi lipseste.
Acesta este mesajul ununi prieten. Daca o sa fumezi o sa doresti sa dai timpu` inapoi si nu mai poti.
- Asa zisele Spice-uri Haaa? Si de la denumirea de Spice din engleza inseamna condiment! Majoritatea etnobotanicelor de acum un an erau busuioc (evident) stropit cu substante! Sunt niste porcarii care te paradesc mai rau ca drogurile in sine. In general in orice drog e ceva natural ( Heroine, Crack-ul, Ecstasy-ul, Amphetamina etc etc...dar in astea nici macar atat. Daca tot consumati macar procurati-va iarba dar nici pe-aia Cel mai bine e sa degusti asa o bautura cat sa te duca in starea necesara ( la mine fiind aia de chill out ). Si mai fac o paranteza! Zise mai jos un tip sau ma rog o persoana ca ar trebui legalizate Nici macar eu nu as legaliza porcariile astea + ca te gandesti afara sunt o groaza de oameni care fac abuz de substante si sa mai sti ca le-ai dat tu acordul ar fi culmea. Pana la urma omule gandeste-te ca Drogurile sunt ilegale din cauza personalitatilor astea care fac abuz de ele! Daca de la inceput am fi consumat si noi cu Masura gen Sa ai pofta mai buna de mancare eu unu asa faceam si sa dorm cat mai bine... Nu ar mai fi fost ilegale presupun ca Iarba! De narcoticele sintetice nici atat nu vreau sa vb-esc ca raspunsul oricum ar fi fost Nu din start!
1. ie democratie? vrei sa fumezi? fumeaza.nu vrei? nu fuma
2.magazinele.floricelele legale sunt ok dar nu ca un verde bun
3.cannabisul.nu ie drog ie o planta multimoleculara(de la inceputuri)utila(fibra, medicina, comb bio, deschide minti)
fumata din totdeauna.interzisa acum 40de ani de sefii turmei
4. droguri? ce face omul.sinteticele.tigari,cafea,medicamente,alcool,
alimente.bagate pe gat fortat.reclame.de ****. intoxicand masele
5.plamanii.inhalam fumul unor plante moarte.arse.nu le place.
6.marijuana.innhalata nu ucide. tutunul si sinteticele lor. o fac.
ie democratie? esti liber sa bagi sintetice sau sa fumezi. te bagi?
The Union- The Business Behaind Getting High
Fratilor mie cel mai tare mi se pare pure by magic deci e foarte bun si mie cel putin nu mia provocat dependenta deci parerea mea ***
oCiudata întreabă: