| Silvia a întrebat:

Ce parere aveti despre telefonul LG Shine?
http://www.mobile-t-mobile.com/uimg/LG-Shine-KE970-full. jpg

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Nu cred ca e bun. Are soft-ul prost si la prima cazatura te asigur ca mai bine iti iei alt telefon decat sa-l bagi la reparat. E frumos doar de design si doar pentru cei ce-s innebuniti dupa telefoanele cu clapita. Acel joc de open/closed iti da impresia ca detii un telefon smecher, i know. Totusi, hai sa contam pe utilitate si nu pe imaginea lui, si asa valoarea telefoanelor scade pe zi ce trece. Ia-ti ceva util, fara impresii pentru a baga ''entuziasm'' colegilor fiindca orice cantec are vremea lui, dupa devine amintire.

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Mie mi se pare dragut dar gasesti telefoane mai interesante la un pret asemanator.

| Silvia explică:

@Criticul,"cu saniuta" = pe sina?laughing

| Andreea_8014 a răspuns:

Mie nu prea imi place happy
Are si verisoara mea si la prima cazatura. s-a dushee hee

Deya love struck

| Kidu a răspuns:

Este dragut, il are si o colega de-a mea si e multumita de el.
Cert este ca e foarte rezistent.happy

| BabyPink a răspuns:

Eu eram înnebunită după el, dar când l-am văzut în realitate, mi-am schimbat părerea!
Totuşi cred că este un telefon bun, dar lasă de dorit!

| BabyPink a răspuns:

@Kidu nu cred laughing
Ştiu pe cineva care a avut acest telefon şi l-a scăpat de vreo câteva ori şi pa happy

| BabyPink a răspuns:

@silvia. da tu ce părere ai tu despre telefon?
batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vechitongue
Mie unul nu imi place nici cu "saniuta", nici tauch screen si nici clapitalaughing
Imi plac cele normalehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@minora nebunaticalaughing a venit iarnalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu telefon de asta, ese foarte rezistent, crad ca nu este o zi sa nu il scaplaughing, dar se aud melodiile incet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu un LG Shine de aproximativ un an si sunt foarte multumita de el. Face pozele clare, are o sonorizare perfecta si clara. Ti-l recomand