Nu am telefonul, dar am gasit intrebarea sapand in categoria "Fara raspuns"...
Am fost interesat de telefon in trecut si din comentariile citite pe forumuri, pot spune ca bateria de 860 mAh e cam slabuta, dar odata formatata e acceptabila (pana la 3 zile cu activitate moderata, fara accesarea intensa a Internetului, fara multa muzica), ecran slab (e si rezistiv, e si mititel, cu diagonala de doar 2, 4").
Ca design, arata foarte bine, insa inainte de a decide sa cumperi unul trebuie sa te interesezi de caracteristicile sale, pentru ca vine in 2 variante: procesor RM-775 cu frecventa de 1 GHz, memorie ROM de 256 MB si RAM de 128 si procesor RM-639 cu frecventa de 680 MHz, memoria ROM de 128 MB si RAM de 64 MB.
Despre rezistenta nu am citit nicaieri, dar personal il vad destul de sensibil.
E pentru sora mea, iar ea are tendinta de a sta foarte mult pe net si de a asculta tot timpul muzica...
Are un Sony Ericson Elm de 5 luni si il incarca in fiecare zi, pentru ca si-a batut joc de el. In concluzie, are nevoie de un telefon cu baterie rezistenta si vrea un model clasic, ori unu "touch&type".
Aseara i l-a imprumutat un coleg de serviciu si l-am testat eu.
Pozele nu ies bine, desi camera e de 5MP asta o nemultumeste.
In rest, e cat de cat ok. Ii plac telefoanele subtiri, de culoare alba, sa fie cat de cat feminine si usor de utilizat.
Nu cred ca i-a placut modelul asta si de aceea cauta ceva care sa i se potriveasca si sa fie si la un pret convenabil...
Noi suntem "abonate" la telefoanele marca Sony Ericson si cred ca si-ar dori unul tot de la firma asta.
Mersi de raspuns.
Hellboy96 întreabă: