Prostia evoluează, iar eu aflu lucruri noi despre cum anume evoluează. Am trăit să o văd și pe asta.
Artificială în sensul că a făcut parte din Pămînt la un moment dat și că a fost "explodată" afară din ocean. Am auzit de la oameni foarte serioși de treaba aia. E foarte posibil ca noi să o fi creat.
Categoric Luna nu a iesit din ocean
Toriile oficiale sustin ca Luna s-a format in urma unei coliziuni a unei planete cu Pamantul. Iar materiile rezultate in urma impactului au fost captate de gravitatie cu timpul Unindu-se si creeand Luna. (Mi se pare teorie putin "ciudata")
Sau ca Luna era o planeta "ratacitoare" care a fost prinsa de gravitatia Pamantului (Asta mi se pare mai acceptabil)
Dar In intrebarea mea eu ma refeream, daca Luna a fost creata de o Civilizatie Inteligenta. Tinand Cont ca multe aspecte, precum si compozitia Lunii Nu se prea leaga. OK este asa o intrebare "sci-fi"...
Apropo Intrebarea e din 2018
Http://hiram1555.com/......ndication/
https://www.newjeru.com/......come-from/
Am date mai exacte decît link-urile astea despre cum luna a fost explodată din ocean. Ți le trimit astea acum să-ți faci o idee cam de unde vin eu cu teoria.
Poți căuta între timp pe net dacă vrei după termenii "deportation of the moon".
Teoria asta este foarte veche. socrate cand era senil a afirmat ca luna este o gramada de gunoi.