| bbubby a întrebat:

Ce parere aveti despre tiganii din italia? Mie mi se pare ca italienii sunt tot tiganilaughing si daca ei invata la cls a 5-a tabla imultirii cu mp3 ul la ureche (sau casetofonul) sunt demni de rasul lumii

4 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Mai taci mă, că Italia este o ţară bogtă faţă de România şi nu sunt toţi ţigani, sunt bronzaţi pentru că e o peninsulă! dăă
Şi ce te-apucă pe tine grăunţele la cap să îi jigneşti pe internet? Şi lumea se mai întreabă de ce Românii sunt ''interzişi'' în mai multe ţări! Vai de capu tău... laughing

| Danutza27 a răspuns:

Este adevarat ca sunt mai inapoiati, este si un avantaj pentru Romanii care invata ff bine ca ii bat la fund pe italieni.

| bbubby explică:

Am tot dreptul sa dovedesc ca sunt la fel de jos ca italienii ca poate voi lua si eu salariu mare pentru ca fac umbra pamantului degeaba.ei ne fac de ras comparandu ne cu tiganii laughing eu ii dau in vileag cel mai mare "secret" al lor adica prostia. imi scuzi tupeul wolfuul ca am intraznit sa zic asa ceva, dar nu m am referit la bogatiile tarii (material) ci la cea intelectuala. sunt atatea talente in tara asta si e mare pacat, mare ca mor in tacere...

| bbubby explică:

Le*

Întrebări similare