Foarte proasta.Din pacate sunt tot mai multi.Prefer sa ii ignor. Daca nu devin prea insistenti.
Hei. Sincer nu mi s-a intamplat acest lucru dar eu merg pe chestia:` nu da apa la moara unui prost`. Mai bine ignori decat sa te cobori la nivelul lui. De ce sa iti bati mintea cu toti oamenii fara caracter? Mai bine lasa-i in voia lor ca sigur se vor plictisi de atat teribilism si isi vor da seama cat de penibili sunt si singuri.
Din pacate am observat tocmai invers. Poate se plictiseste unul dar vine altul, vin alte generatii de prost crescuti etc. si traiesti o viata de batjocorit. Oricum e raspunsul pe care ar da cei mai multi deci nu zic ca nu ai dreptate.
Sincer e vina noastra ca urmeaza astfel de generatii deoarece acum in ziua de azi sunt permise mult mai multe lucruri. Acum toti isi fac de cap cum si cand vor pentru ca pur si simplu familia nu mai au ce sa le faca. Nu mai exista control si nici bun simt in unele persoane.
Crede-ti daca tot mai multi oameni ar pune la punct pe cei teribilisti, s-ar schimba ceva? Ma refer la o palma, la urlat la ei(mai multi oameni "uniti")
Pedo1994filu întreabă:
anonim_4396 întreabă: