Sincer, e un site foarte educativ din punctele mele de vedere. Apreciez unele persoane care dau raspunsuri inteligente printre care va numarati si d-voastra si multi altii.
Am invatat sa gandesc mai pozitiv, sa vad atat partea pozitiva cat si partea negativa a vietii.
Nu`mi plac acele persoane de varstele mai mici 10-13 ani care pun intrebari "nesimtite".
Cam atat! O zi buna
In primul rand, TPU, nu mai este ce a fost inainte, dar userii demni de respect au ramas la fel. Am invatat ceva bun si de la cel care-l credeam mai slab pregatit decat mine. Am invatat ca orice padure isi are uscaciunile ei.
Mi-am rectificat unele defecte, atat in materie de exprimare, cat si interioare (sentimentale).
TPU creeaza dependenta, vreau sa vad unul care ma contrazice!
Este un site cat se poate d ok si d folositor.
am invatat sa imi petrec timpul liber ajutandu-i p ceilalti cu o parere sau un sfat
am invatat ca mai sunt multi care au aceeasi problema ca mine
am invatat ca unii au probleme mult mai grave decat mine
am invatat ca pot cunoaste o persoana cu adevarat chiar daca nu am vazut-o in viata mea
am invatat sa ajut fara sa astept nimic in schimb
am invatat mute lucruri aici d un an d zile, am adunat multi amici d aici si am gasit si niste prieteni minunati p aici.
Am o parere mai mult decat buna.
cand ai nevoie esti ajutat si la randul tau ai satisfactia ca poti ajuta.
Pai in primul rand nu ma mai plictisesc, nu mai sunt deprimata si am invatat ca dc vb cu ceilalti despre problemele tale nu mai esti deprimat, am devenit mai sociabila si mai deschisa
Siteul in sine e fain. Am invatat ca sunt multi useri care pun intrebari tampite si fac spam.
Bunaaa
TPU este un site super ok.
Am invatat ca pot fi ajutata si ca la randul meu este bine sa ajut.
Mi-am facut prieteni foarte buni, cand eram trista am ras cu voi, imi place foarte mult!
Pa Pa!
TPU este un site fain, cu exceptia intrebarillor tampite sau a raspunsurilor pe dinafara.
Unele raspunsuri care nu-si au rostul de oameni care nu au ce face...
in rest o parere foarte buna. ai ce invata de aici.
LisaJulie întreabă: