| Dan a întrebat:

Ce parere aveti despre Traian Basescu? Cine l-a impins in fata sa ajunga presedinte si cu ce scop?

7 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Tu îl vezi cumva împins de cineva? Din partea unor astfel de gândiri gen tanti Aglaia o ducem asa de bine. Manipularea comunista si-a pus amprenta pe acest gen de convingeri ( ajutaţi fiind de Antenele lui Voiculescu, de Realitatea lui Vîntu şi mult mai puţin de ProTv ). De aici se vede ce impact major are mass-media asupra celor fără discernământ politic sau de altă natură.
Eu unul văd că din contra, el promovează PDL-ul şi 'îl împinge '. Se luptă cu rămăşiţele comunismului pentru mulţi inconştienţi din păcate, le-a tăiat privilegiile ( pensii de sute de milioane pe lună ) le-a redus numărul (şi din parlamentari şi senatori ) celor cu acces direct la sistemul economic, a întărit justiţia ( atât cât s-a putut ) şi încearcă să facă ceva în ţara asta de doi lei ( după cum zicea Crin Antonescu ) şi cu populaţia ei de cacao ( după cum zicea Geoană ). Ar fi stat foarte comod la conducere dacă lăsa comuniştii şi vechii securişti în pace să-şi facă mai departe de cap. Atunci toate televiziunile l-ar fi ridicat în slăvi, iar voi cei care gândesc alţii pentru voi l-aţi fi lăudat la rândul vostru. Minte multă!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pare a fi o personalitate puternica, nu da impresia de marioneta. Dar sunt lucruri pe care n-avem de unde sa le stim cu certitudine. Eu prefer sa urmaresc persoane pe care le admir, nu dintre cele cu functii publice.

| Pisiii :x a răspuns:

Creca mergea la pescuit si l-o daramat un val. Dupa ceva timp l-o pescuit palatul parlamentului si i-oo cazut noroc sa fie presedinte.

| Ana-Maria94 a răspuns:

E un ratata nu a facut nimic benefic pentru tara, cine la ajutat nu stiu, dar oricum a facut el multe smecherii ca sa zic asa, pentru a iesii iarasi presedinte.

| cîrne a răspuns:

Nu l-a impins nimeni.este un politician extrem de abil si cred ca a reusit sa ajunga in varful politicii romanesti, datorita, in primul rand, carismei sale
pentru mine, basescu reprezinta insa o crunta dezamagire.desi initial cred ca el era manat de initiative nobile, cu timpul, insa, a observat ca nu poti reforma sistemul asa de usor. iar spre deosebire de emil constantinescu care, dupa cum a declarat si el, a fost infrant de tentaculele securitatii inca existente, traian basescu, nu numai ca a fost invins, ba chiar a ales sa devina o parte din sistem.

| enam2000 a răspuns:

Of...domnul: "sa traiti bine!", ha ha ha, nu cred ca a fost impins de cineva anume (propria persoana, ambitia acestuia) nu pare omul care sa fie manipulat, mai repede manipuleaza el pe altii. In fine, pentru mine este o mare dezamagire, dar oricum altii mai buni nu sunt (nu ca el ar fi bun dar in viitorul apropiat nu vad pe cineva care sa schimbe ceva).

| xuanbou a răspuns:

Cel mai prost presedinte pe care l-a avut Romania in ultimii 20 de ani. toate merg prost!

Întrebări similare