Tu îl vezi cumva împins de cineva? Din partea unor astfel de gândiri gen tanti Aglaia o ducem asa de bine. Manipularea comunista si-a pus amprenta pe acest gen de convingeri ( ajutaţi fiind de Antenele lui Voiculescu, de Realitatea lui Vîntu şi mult mai puţin de ProTv ). De aici se vede ce impact major are mass-media asupra celor fără discernământ politic sau de altă natură.
Eu unul văd că din contra, el promovează PDL-ul şi 'îl împinge '. Se luptă cu rămăşiţele comunismului pentru mulţi inconştienţi din păcate, le-a tăiat privilegiile ( pensii de sute de milioane pe lună ) le-a redus numărul (şi din parlamentari şi senatori ) celor cu acces direct la sistemul economic, a întărit justiţia ( atât cât s-a putut ) şi încearcă să facă ceva în ţara asta de doi lei ( după cum zicea Crin Antonescu ) şi cu populaţia ei de cacao ( după cum zicea Geoană ). Ar fi stat foarte comod la conducere dacă lăsa comuniştii şi vechii securişti în pace să-şi facă mai departe de cap. Atunci toate televiziunile l-ar fi ridicat în slăvi, iar voi cei care gândesc alţii pentru voi l-aţi fi lăudat la rândul vostru. Minte multă!
Pare a fi o personalitate puternica, nu da impresia de marioneta. Dar sunt lucruri pe care n-avem de unde sa le stim cu certitudine. Eu prefer sa urmaresc persoane pe care le admir, nu dintre cele cu functii publice.
Creca mergea la pescuit si l-o daramat un val. Dupa ceva timp l-o pescuit palatul parlamentului si i-oo cazut noroc sa fie presedinte.
E un ratata nu a facut nimic benefic pentru tara, cine la ajutat nu stiu, dar oricum a facut el multe smecherii ca sa zic asa, pentru a iesii iarasi presedinte.
Nu l-a impins nimeni.este un politician extrem de abil si cred ca a reusit sa ajunga in varful politicii romanesti, datorita, in primul rand, carismei sale
pentru mine, basescu reprezinta insa o crunta dezamagire.desi initial cred ca el era manat de initiative nobile, cu timpul, insa, a observat ca nu poti reforma sistemul asa de usor. iar spre deosebire de emil constantinescu care, dupa cum a declarat si el, a fost infrant de tentaculele securitatii inca existente, traian basescu, nu numai ca a fost invins, ba chiar a ales sa devina o parte din sistem.
Of...domnul: "sa traiti bine!", ha ha ha, nu cred ca a fost impins de cineva anume (propria persoana, ambitia acestuia) nu pare omul care sa fie manipulat, mai repede manipuleaza el pe altii. In fine, pentru mine este o mare dezamagire, dar oricum altii mai buni nu sunt (nu ca el ar fi bun dar in viitorul apropiat nu vad pe cineva care sa schimbe ceva).
Cel mai prost presedinte pe care l-a avut Romania in ultimii 20 de ani. toate merg prost!
LisaJulie întreabă: