Orice motiv care te face să renunți la zahar e un motiv bun. Indiferent cât adevăr are in spate.
Imi este tata, nici noi nu "bem" deci e cam o regula in care am trait, asa de familie.
Un bărbat care nu mănâncă dulciuri nu este un alfa adevărat.
Cine și în primul rand de unde a venit prostia asta ca cică doar femeile și copii mănâncă doar dulciuri pe ce studi se bazează? Are vreo dovadă? Să-mi dea un pdf sa vad eu
Astea sunt niste idei luate de pe vremea lui pazvanti, gasesti destui guru pe net sau prin viata reala de te invata ei sa fi barbat. Bloody e numai o victima a acestor idei luate exclusiv de pe site-uri dubioase(sunt 100%sigur ca nu sunt ale lui). Asta daca dai de partea proasta a internetului.
Intr-adevar lumea a degenerat si gasesti destui barbati metrosexuali si feminizati dar nici o extrema nu e buna.
Motivatia pentru care respinge dulciurile este putin haioasa. Nu cred ca are nici o legatura una cu alta DAR este totusi bine ca evita zaharul. Provoaca dependenta. Deci intr-un fel, motivatia lui fara sens il face sa evite o chestie nociva.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: