| PieptulPuiului a întrebat:

Ce parere aveti despre un barbat care nu mananca dulciuri pentru ca ''sunt pentru copii si femei''?

Răspuns Câştigător
| Pnin a răspuns:

Mi-e milă de el. Probabil nu-i ajung banii. E micuță pensia de handicap.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că e bărbat care își îngrijește sănătatea.

| VoidEternal a răspuns:

Orice motiv care te face să renunți la zahar e un motiv bun. Indiferent cât adevăr are in spate.

| oglindasultanului a răspuns:

Imi este tata, nici noi nu "bem" deci e cam o regula in care am trait, asa de familie.

| 1997onur a răspuns:

Un bărbat care nu mănâncă dulciuri nu este un alfa adevărat.

Cine și în primul rand de unde a venit prostia asta ca cică doar femeile și copii mănâncă doar dulciuri pe ce studi se bazează? Are vreo dovadă? Să-mi dea un pdf sa vad eu

| Anonim67377882 a răspuns:

Astea sunt niste idei luate de pe vremea lui pazvanti, gasesti destui guru pe net sau prin viata reala de te invata ei sa fi barbat. Bloody e numai o victima a acestor idei luate exclusiv de pe site-uri dubioase(sunt 100%sigur ca nu sunt ale lui). Asta daca dai de partea proasta a internetului.
Intr-adevar lumea a degenerat si gasesti destui barbati metrosexuali si feminizati dar nici o extrema nu e buna.

| Ciubowski a răspuns:

Motivatia pentru care respinge dulciurile este putin haioasa. Nu cred ca are nici o legatura una cu alta DAR este totusi bine ca evita zaharul. Provoaca dependenta. Deci intr-un fel, motivatia lui fara sens il face sa evite o chestie nociva.

Întrebări similare