Nu e o rusine, are salariu mic preturile la chirii - rate imobiliare sant la fel de scumpe ca in alte tari dezvoltate. Nu se stie daca mai vine un razboi mondial, femeile nu mai sant ce-au fost o data nu ofera o stabilitate familiara. asa cu masa are un pat, ii face mancare nu da chirie si sta linistit.
Treaba lui, decat sa plateasca o chirie care costa cat tot salariul, nu stiu cum se descurc romani, cu un salar de 400 de euro, chirie 200 de euro
Ii raman multi bani, daca are job ok.
Si eu stau mai mult cu ai mei. Iarna nu are rost sa incalzesc permanent o casa goala, si sa stau flamand, cand "acasa" se gateste si e mereu cald.
Daca are fiecare camera lui, nu e nici o problema, nu conteaza varsta, daca se intelege bine cu mama lui e okey.
De ce ar sta in alta parte sa dea chirie la altul cand are unde sa stea?!
N-am nici o parere, dar decat sa faca foamea stand cu chirie intr-o garsoniera mai bine asa.
Si cu mine sta baiatul meu care are 28 de ani dar ne intelegem foarte bine ma bucur ca e linga mine pana nu se casatoreste.M-as bucura sa aiba o prietena si sa se casatoreasca dar decat sa aleaga prost si sa iasa divort mai bine sa astepte pana gaseste una serioasa, iar daca nu gaseste nu o sa fie el singurul si frate-meu are deja 46 si a ramas neinsurat.Asa e viata nu este pentru toti la fel, esentialul e sa fie buna intelegere in familie.
Termina ma nu ne mai zice ce faci pe acolo, ca unii vor folosi informatia sa-ti faca meciuri pe viitor
Meriti fundita,foarte bun sfat, romani nu sunt pers de incredere, tradatori, ipocriti, perversi, egoisti, pacat ca nu am ascultat de asta
Ce meciuri sa-i faca? De ce i-ar pasa de niste prosti care ar face meciuri? F bine ca omu zice ce are de zis.
O s-o zica p-aia cu "vezi de grija lu' mama" alea, le stii tu Plus ca e cam tanar, daca avea vreo 40 de ani nu era problema sa dea informatia asta, ar fi meritat respectul celor sub varsta lui.
Si daca zice ce? Omu merita respect la orice varsta si orice face, atat timp cat nu face rau altora.
Cine nu respecta sunt prosti, si de ce i-ar pasa de niste prosti?
Si eu stau cu mama la 44 ani, si nu mi-a fost rusine niciodata sa zic.
Si la 28 stateam.
Tu ai dreptate ce zici, dar pentru cei ce pun la suflet ce zic fraierii.
Dar interesant ca de mine n-a zis nimeni nimic nici la 28 ani.
Bine, nici nu aveam un anturaj prea mare.
Era altfel societatea cand aveai tu 28.
Era cam la fel si in 2006, mai erau cara radeau de astia care stateau cu perintii, asa a fost si mai de mult, dar ce conteaza ce zic altii? Adica de ce l-ar interesa pe el ce zic aia care zic asta?
De ce l-ar interesa de niste unii care nu dau doi bani pe el?
Sa aiba in anturaj oameni care-l accepta si-l plac asa cum e, nu are nevoie de ailalti.
Conteaza ce zic ei numai cand sunt singurele persoane care se implica in treburile tale.
Aaa, daca se implica in treburile tale ai dreptate, insa multi zic care nu au treaba cu tine, si acela sufera aiurea.
Poate vrea sa facă economie sau pur și simplu nu ii place singuratatea.
E foarte bine.
Classy întreabă: