Daca nu-i place și e forțat, e evident ca tatăl abuzeaza de el/ea ii provoaca inutil stres psihic și consuma timpul copilului, astea-s ambiții prostești ale unor parinti inconștienți care vor, în mod complet fals și forțat, apară ca o familie bună cu,, realizari''. Am caz în familie, voiau copilul doctor, după 3-4 ani de meditații și băgat carte cu nemiluita în capul lui, la prima vizita instructiva la un spital, pe loc a decis ca nu e pentru el serviciul asta. Era sa facă infarct părinții, acum e jale în casa lor, parca ar fi doliu, asa-s de supărați ca nu-și mai vad odrasla,, donm doctor''. A decis sa o ia de la capăt, merge pe juridic. Ca acolo nu are nevoie de empatie, care din păcate în acea casa e cam absenta.
Cheers
Dacă lise fură la copii! dreptul la copilărie! Niciodată nu o vor Mai putea recupera înapoi! Copii obligatriu! trebuie să fie copii și obligatriu trebuie să aibă o copilărie!
Un copil trebuie să aibă educație lui primită de la mama lui și tatăl lui de la ambi părinți iar apoi trebuie lăsat acel copil să se joace să se bucure de copilăria! Să-le poate oferi și el când va ajunge adult la rândul său la timpul său o copilăriei copilor săi!
Educația unui copil este enorm enorm de important! Niciodată nu trebuie să forțăm copii să facă ce vrem noi! Niciodată nu trebuie să-le impunem copilor să devină ei ce vrem noi! Și să devină el băiatul! și ia fata fetița ceși doresc ei când vor fi mari! Și trebuie să fim atenți cu ei! enorm de atenți la câți bolanvi mintali există pe lumea asta! deja am nervi când îmi aduc aminte de ei! fiindcă bolanvi ăia au fost introduși și în scholi și manuale! Trebuie neapărat copii! Să înțelegă cei normal! și ce este anormal!
Dacă a-și fi fost tatăl unei fată fetițe, său unui băiat tot ce-mi doream cu Adevărat de la ei și tot ce voiam de la Dumnezeu și lisus Hristos cu Adevărat este să NU! Doamne Dumnezeule ferește! Să nu aibe nicio legătură cu alți bolnavi de ce se vrea normalizarea, lor cu orice preț! să nu aibea treabă cu drogurile și prostile!, ce lear face rău lor! Atâta în rest orice ar face ei tot copii mei vor rămâne tot inima și sufletul meu vor rămâne copii mei! Câteodată merg pe stradă Mai văd un grup de copii ce se ține toți de mânuțe ca pinguni și mânuțele alea mici de tot și piciorușele alea mici abia mergeau )Doamne Dumnezeule! n-ai cum să nu iubești copii trebuie să fi cu Adevărat Psihopat! dacă nu iubești cu Adevărat un copil chiar dacă nu este al meu tot copil este.
Copil ascultator.
Am patit-o si eu la vremea mea. Parintii imi luasera acordeon dar nu aveam nici o tangență cu el. In cele din urma l-au vandut.
Daca le face din propria initativa sau daca ii place, atunci nu vad nici o problema in asta. Insa daca le face doar pentru a-i face altuia pe plac si nu ii aduce nici o satisfactie, e un copil fara personalitate.
Foarte trist. Va creste si va deveni un adult plin de probleme, vrand sa satisfaca nevoile altor oameni, iar pe el se va lasa mai prejos. Aia e o incarcatura emotionala foarte mare, nu e de joaca.
Este estential pentru un copil sa exploreze hobby-uri, dar nu fortat niciodata, El trebuie sa aleaga, sau parintele il ajuta cu recomandari.
E hai. Nu e nimeni psihopat. Cunosc atatia parinti carora nu plac copiii strainilor, numai copiii lor. Si pur si simplu oameni care nu au copiii la suflet, simplu. Nici nu ma mira dupa cum sunt crescuti unii.
Mai degraba oamenii care nu iubesc animalele sunt psihopati. Aia nu o voi intelege vreodata.
Eu urăsc unele animale nu le pot avea la inimă! și nici la suflet!
Dar copii n-ai cum să urăști ca om! N-ai voie ca om! Să urăști copii! Este cel mai frumos unic dar de la Dumnezeu! săi poată nască o femeie! Copii.
Eu cred cu Adevărat că "oamenii" care urăsc copii, au un suflet și inima tare întunecată! și eu cred că ei sănt psihopați! și în stare de orice!
Hienele! nu le suport! Sănt și "oamenii" care se transformă și devine Hiene!
Foarte frumos, o activitate extrașcolara îl ajuta cu memoria și cu relaxarea creierului
Parere buna!
Stiu multi oameni care regreta acum ca in copilarie au refuzat activitati extrascolare. Acum se simt marginalizati si nu se integreaza in nici un grup de prieteni. Mi-e mila de ei.