Tu nu ai pareri despre nimic in general nu ma asteptam la altceva
Din cate se observa, am pareri asupra situatiei diferitelor persoane, chiar si raportat la TPU.
Este incredibil de usor sa iti dai cu parerea despre orice. Incontestabil de usor.
Dar nu este la fel de usor sa nu o faci.
Legat insa de "ma asteptam" pe care l-ai scris mai sus, nu are nicio relevanta. Nu este ca si cand ma cunosti si ai putea sa iti dai cu parerea
E usor si totusi tu nu poti, esti ca un robotel pe aici nu ai personalitate
Umpli spatiu aici cu nimic
Cum zicea ray prefacut
Crezi ca te mananca cineva dca ai o parere negativa?
Sau nu da bine pentru useru anului?
Nu chiar, ca faceam asta si inainte sa il obtin. Pana la urma, asta m-a adus aici ^_^
Si nu, din nou, este irelevanta chestia cu robotelul. Parerea ta asupra acestui lucru este strict o parere, nu este un adevar, nu este o lege universala (sa iti dau un exemplu cu apa care ia forma recipientului unde este pus, indiferent de locul pe Pamant).
Eu imi dau cu parerea, poate mai mult decat ai crede, la fel cum stie multa lume, din cei care conteaza. Faptul ca tu nu consideri acest lucru, nu are nicio legatura, ma repet.
Nu am dat, ca nu am vrut sa iti dau. Desi am dat oarecum, ca sunt indiferent, pur si simplu.
Dar observ si ca aici este un fel de explicatii si judecata asupra a ceea ce am spus, care nu prea au legatura cu parerea in sine. Si nu inteleg de ce.
Mai observ si ca nu ai inteles pe deplin ce am spus. De ce? Pentru ca mereu pare ca raspunzi pe langa contexul spus de mine. Probabil, la fel o sa faci si in cazul acestui comentariu.
Dar nu este problema ^_^
Si uite, am zis o parere in final
Cati ani ziceai ca ai?
Exact ceea ce am spus mai sus ca o sa faci la fel si in cazul asta.
Am 24 si peste cateva luni o sa fac 25 din pacate ^_^
Chiar ca din pacate.
Cred că tu vrei să afli ce părere au ceilalți despre tine, dar ți-e teamă că părerea va fi una proastă, așa că vorbești despre tine însuți la persoana a III-a. Nu?
Nu despre mine. Despre CortinaDeLut.
https://www.tpu.ro/......lse-macar/
acum 42 minute | Drimmero a răspuns (pentru MorcovulDinFund):
Asteapta sa bea putin si isi va da jos masca introvertiei. O sa-mi dai dreptate
acum 20 minute | Drimmero a răspuns (pentru MorcovulDinFund):
Nu in preajma mea, ci sa o faca pe site, aici e o masca, dincolo de site noi suntem prieteni foarte buni de prea mult timp.
=))=))
AlexAL275 întreabă: