| Wrestlingbataie25 a întrebat:

Ce parere aveti despre un profesor care din cauza era sa se sinucida elevi din cauza ca ii abuza fizic si psihic? Eu zic ca ar merita tortura psihologica

Răspuns Câştigător
| Kufu95 a răspuns:

Acel om nu e profesor, nu are ce căuta în sistem.

| Kufu95 a răspuns (pentru Kufu95):

Mulțumesc de fundă.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Era profesorul de limba română?

| Wrestlingbataie25 explică (pentru darrio2007):

Ti spus sa ai grija cum vorbesti ca te lipesc imediat

Mai baiete tu cred ca nu stii cum e bataia ca daca ai sti nu te ai mai lua de mine

| darrio2007 a răspuns (pentru Wrestlingbataie25):

Da, era proful de română. Se vede.

| darrio2007 a răspuns (pentru Wrestlingbataie25):

Ce amuzant esti! Aș mai vrea să fiu „băiete", asa cum spui.
Ha, ha!

Cand ti oș o palma

| Violleta2022 a răspuns:

Copilul ala care "era" sa se sinucida avea deja probleme psihice serioase, de acasa, si de foarte-foarte mlti ani, nici cum de la acel profesor, ca nici un om sanatos la cap nu se sinucide din atata lucru.
Iar daca exista vreun profesor care abuzeaza fizic copii, apai se face reclamatie la Politie, iar cei abuzati cu certifcat medico-legal obtinut de la medicul legist, pot elimina acel profesor din invatamant, pentru totdeauna.

| J0B0MAT a răspuns:

Tortura psihologică nu e nici pe departe o pedeapsă suficientă pentru un abuzator.El trebuie să facă închisoare.

| 1onur a răspuns:

Merită, pușcărie pe viață! Cu Adevărat!

și cât mai repede posibil denunțat la poliție dosar penal! Apoi să-l excludă/exmatriculeze din învățământul scholar unde le predă elevilor!

Fiindcă un astfel de "om" nu-l poți lăsa într-un învățământ, să predea elevilor absolut nicio materie! El le va cauza intenționat multe probleme grave! acelor elevii!

| Wrestlingbataie25 explică (pentru 1onur):

A fost demult pai eu am probleme psihice scum asta e, are si.el.o patte din vina