| BoggyP a întrebat:

Ce parere aveti despre un tata care isi loveste copilul de 19 ani pentru ca acesta i-a spus un banal adevar?

10 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Parerea mea e ca nu prin bataie rezolvi o deosebire de pareti.Baitul meu zilnic ma pune la punct cu cate ceva dar bataia e arma (scuze ca totusi e parintele tau)prostului. Divergentele de opinii si pareri se rezolva prin discutii.Eu ii zic de ce cred asstfel cum cred eu si daca ii convine bine daca nu ii zic ca asta e viata mea atita minte am atita mi-a dat Dumnezeu si atita pot.Sa faca el mai bine daca poate.Deci bataia e condamnabila la orice varsta.Un copil indiferent ce varsta ar avea nu se educa si nu se convinge prin violenta.

| Sociopat a răspuns:

Nu-ti convine ceva? Pleaca. Ai 19 ani esti bun de santier.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie stapanit nicidecum suportat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un prapadit care il doare adevarul. pacat ca nu iai intors favorul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt adevaruri care dor mai mult decat orice minciuna. Cine v-a invatat ca e ok sa spui tot timpul adevarul, in orice circumstante, si-a batut joc de voi. Vei intelege asta cand iti va spune si tie cineva adevarul, un adevar pe care inca nu esti pregatit sa-l accepti, de exemplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

unui astfel de om nu merită să-i spui tată.

| Honeyyy a răspuns:

Depinde si ce adevar laughing Glumesc.
Nu sunt de acord cu violenta domestica, desi si eu de 22 de ani mai primesc cate un sut in fund de la mama laughing

| WolfGhost a răspuns:

Parintii trebuie respectati intotdeauna, dar nu e ok sa ti lovesti copilul.
Nu tensiona relatia dintre voi.

| florina2001 a răspuns:

Mi se pare un fel foarte gresit de ai da educatie unui copil. Ca sa inteleaga, nu trebuie sa fie batut ca dupa sa ii fie frica. la acest gest dupa parerea mea recurg doar parintii care nu vor sau nu stiu cum sa discute cu copilul lor sau cum sa le explice ce e bine si ce e rau. Asta e parerea mea happy

| wolfteen a răspuns:

Nu se rezolva nimic cu violenta. Ar trebui sa-si controleze nervii.