E cam trist ce scrii tu aici. Si, daca scrii toate astea, e clar ca ai trecut prin niste experiente dureroase. Dar, cred ca esti constienta ca nu se poate generaliza, nu toti trec prin astfel de experiente. De aceea ar fi bine sa iti raspunda cineva care a trecut prin ceva asemanator; nu eu. Dar, fiindca tot am citit postarea ta, incerc sa iti dau totusi niste sugestii. In primul rand, nu te mai interesa de carti cu vampiri. E doar o parere personala, tu poti sa faci ce vrei. Pe urma, incearca sa nu dramatizezi prea mult. Stii ca totul e prin comparatie. Daca ai un accident si iti pierzi o mână, zici: ce bine era cand le aveam pe amandoua! Gandeste-te ca sunt oameni cu adevarat nenorociti. Unul care e in inchisoare, de exemplu, condamnat la multi ani sau poate pe viata. Ce viitor mai are el? Si ce sens mai are viata lui? Nu libertate, mancare proasta, il violeaza aia...vai de capul lui! Sau altul e handicapat, sta in pat, paralizat. Tu esti intreaga, ai maini, picioare, ochi, urechi. Ai libertate, iti alegi mancarea care iti place, te invarti printre oameni, iti cauti prieteni, mai scrii pe TPU. Lasa trecutul in pace. Priveste prezentul si viitorul cu incredere, traieste-ti viata cat de bine se mai poate. Ranile alea cu timpul se duc. Daca nu dispar complet, oricum se micsoreaza din ce in ce mai mult. Si apoi, gandeste-te si altfel. Cine suntem noi, asa de importanti de trebuie neaparat sa avem parte de impliniri si fericire? Spunea cineva aici pe site ca viata e un sir de evenimente cu sfarsit tragic. Foarte sugestiv! Pana la urma, si ala fericit si ala nefericit ajung tot sub pamant. Nu e cu nimic mai castigat unul decat celalalt. La fel, atat bogatul cat si saracul ajung tot acolo. Nu te stresa inutil. Ia-o mai usor. In lume sunt probleme mult mai grave. Se pregateste un razboi nuclear, se degradeaza calitatea alimentelor (in ritm rapid), se epuizeaza resursele, iar identitatea noastra va deveni probabil un simplu numar. Bun, am scris destul, poate chiar prea mult. Bucura-te de ce ai!
Acum e vremea sa ne iubim meseriile. Omul nu se iubeste asa cum trebuie, a facut prostii apoi vrea sa faca o uniune cu cineva dar aia nu se numeste dragoste buna e un fel de moft pentru reproducerea umana.
M-am întrebat pe mine însumi dar încă nu-mi pot răspunde.
P.S Și acum să pun întrebarea la favorite.
AlexandraAle121 întreabă: