anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre viata? Va place? Nu va place? As dori sa aprofundati subiectul acesta. Chiar as vrea sa aud si parerile altora, pentru ca mie spre exemplu, mi se pare degeaba, o mizerie ordinara. Incercam sa ne mintim ca totul e bine si frumos si ca totul o sa fie bine, cand de fapt, viitorul este doar un drum frumos catre cimitir.

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mi se pare degeaba, o mizrie ordinara.
De ce? Explică. Ce are viața pentru tine de ți se pare așa? Sau ce îi lipsește, ca să tesatisfacă?
de fapt, viitorul este doar un drum frumos catre cimitir.
Da, așa este, dacă doar viețuiești. Dar de supraviețuire ai auzit?

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Prea multa lume supravietuieste in loc sa "vietuiasca", asta ar fi unul dintre motive. Si chiar daca sunt niste fiinte care muncesc doar ca sa aiba ce manca a doua zi, mai sunt si figurante, imbecile si fara bun simt. M-a dezamagit total omenirea

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și ce treabă ai tu cu ele? Te simți responsabil de toate păcatele acestei lumi, ca Isus? Cunoști omenirea în totalitate sau doar firavele tale întâmplări?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu prea imi place. Dar asta este singurul lucru care exista probabil.

Nu este chiar degeaba big grin

| Dismally a răspuns:

Cum sa nu-mi placa? Este cel mai frumos lucru posibil happy Ti se pare asa pentru ca esti concentrat pe lucrurile banale, lucrurile care n-au nici o importanta...

| anonim_4396 explică (pentru Dismally):

Pentru mine nimic nu are importanta

| Dismally a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai ca sa ajungi in starea asta ai fost dezamagit de unele lucruri pe care le-ai considerat importante.

| mastadont a răspuns:

Călătoria înaintea destinației, viața înaintea morții. Nu contează unde ajungi atâta timp cât călătoria e frumoasă.
Mie îmi place viața și cred că merită trăită. Există atâtea de făcut, atâtea de descoperit, de învățat, încât nu mi-ar ajunge 10 vieți să mă plictisesc.

| anonim_4396 explică (pentru mastadont):

Da, sa-ti ingropi parintii, bunicii, prietenii... Sa vezi cum de fapt toata lumea este nefericita la interior, si tot ce vedem noi sunt doar niste masti. Plus ca nu prea ai ce sa faci daca nu ai bani, ma refer in cantitati mai mari.

| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Viața este un drum cu suișuri și coborâșuri. Există momente în care viața este frumoasă și momente în care viața este oribilă. Noi, ca oameni, experimentăm ambele etape.
Nu contează că, la un moment dat, cu toții vom muri. Așa e firesc și normal. Important e să trăim și să ne asigurăm ca momentele cuprinse între naștere și înmormântare sunt importante. Asta e cheia unei vieți fericite. Evident, oamenii caută fericire și plăcere. Iar atâta vreme cât o obțin, prin metode ce nu deranjează pe nimeni, totul este în regulă! Trebuie să trăim și să ne bucurăm chiar și de cele mai mici momente.
Acum, nu pot să-ți spun cum să îți trăiești viața. Tu știi cel mai bine. Dar pot să îți spun că important e să o trăiești. Să faci ce îți place. Să guști din existența în care ai fost născut(ă). Și să evoluezi ca persoană. În final, când va sosi momentul să părăsim lumea asta, e bine să ne gândim la toate lucrurile/momentele frumoase pe care le-am făcut/trăit. Atunci vom realiza cât de frumoasă a fost viața de fapt și că timpul este ireversibil.
Îți urez numai bine!