| DonaldTrump a întrebat:

Ce parere aveti despre videoclipul asta? Considerati ca daca intr-o tara vine o minoritate (gen islamistii astia) are dreptul sa schimbe legile tarii respective sau trebuie sa le respecte? De ce majoritatea feministelor din secolul XXI sunt asa mai deficiente si incerca sa faca egalitate in tarile libere dar in tarile in care femeile sunt discriminate gen Arabia Saudita, Maroc, Iran... nu scot o vorba. Iar acum videoclipul : https://www.youtube.com/watch?v=EPujU1YI59g
Acum va zic si parerea mea. Pana la urma imigranti ar trebui sa se supuna legilor tarii care ii primeste (pot pleca oricand nimeni nu ii tine cu forta), adica eu nu vad crestinii din Arabia sa se opuna legilor din tara ea.

(Nu stiu daca este categoria potrivita pentru o asemenea intrebare)

1 răspuns:
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Sincer,mi se pare o prostie.
Eu sunt de parere ca atata timp cat esti pe teritoriul altei tari... trebuie sa joci dupa regulile ei.

Nu mi se pare normal sa incerci sa schimbi legile unei tari care te-a primit pentru ca altfel mureai.

Cine ii tine acolo? Nu ii tine nimeni!
Deci se pot intoarce de unde au venit daca nu le convine...

Au fost primiti si deja se cred cetateni cu drepturi depline. Mi se pare absurd.
Chiar din cauza acestui fanatism au inceput problemele... De ce nu se pot intelege ca oamenii, fara sa incerce sa se schimbe intre ei?

Nu o sa pot intelege asta.
In fine. Este doar parerea mea.
Succes!