Yachs!...Eu cred ca e extraterestru. Dar tinand cont cat de mic e, nu mi-ar fi frica dar ar veni o invazie!I-as calca in picioare!
Daca e chestia aia humanoida si microcefalica - nu stiu sa zic. Mi se pare ca era din Panama sau Paraguay...
Cica 2 copii au vazut-o pe malul apei...era destul de mare.au fugit de ea si peste cateva ore au gasit-o moarta.
Eu cred ca era totusi om
Cred ca o fi fost o mutatie genetica provenita dintr-un gandac sau un soarece.Totusi extraterestii nu au cum sa fie atat de mici...se presupune ca sunt fiinte superioare noua, din toate punctele de vedere
xoxo, mary
Buna.
Daca vietatea aia mica ii un extraterestru, cum s-a lasat ea prinsa intr-o cursa de soareci stiind ca extraterestrii pot zbura prin spatiu cu nave bine gandite* datorita capcitatii mintale mari. Tocmai intr-o cursa de soareci sa fie prins? Pe tot globul pamantesc zilnic se gasesc noi ADN-uri deci poate fi o mutatie genetica la fel ca si "Chupacabra", Termenul de "chupacabra" (chupar = a suge, cabra =capra) care s-a gasit in S. U. A
*daca ar fi existat extraterestri s-ar fi scris despre ei in Biblie.
Am citit intr-un ziar cum ca unii zic ca extraterestrii au venit pe pamant si si-au uitat pisica.Pisica fiind mutantu decoperit in Mexic.
Ne in vadeaza extraterestrii
don`t WorrY vom supravietui
crd ca au in ganduri bune dar poate vor sa se razbune...
E o mumie a unui sobolan caruia, cred ca i-au schimbat capul, sau nu stiu ce fel de craniu are sobolanu.
gabriela întreabă: