Eu am o carte despre vise.Acolo scrie despre orice obiect ce ai visat sau fiinta, in fine. ce semnifica el/ea. Poate ca unele sunt un mesaj, nu stiu dar pot sa-ti spun ca de multe ori, ma duc undeva si vad ceva si mi se pare ca am mai vazut acel lucru sau loc si nu stiu daca l-am visat sau doar l-am mai vazut inca odata, desi atunci cand mi se pare ca mai vad odata acel lucru sau loc as putea sa jur ca nu l-am mai vazut niciodata si pentru cateva secunde intru intr-o stare de aia... nu stiu cum sa-ti explic .sunt ff atenta si ma poti striga ca nu aud nimic. oricum eu nu prea cred in vise, dar sunt unele in care cred, mai ales cand visez ca mi`i se intampla ceva mie sau familiei mele in urmatoarea zii sunt atenta la orice detaliu si la orice fac sa nu mi-i se intample ceva.
Pa pa!
Hai mai terminati cu prevestitul viitorului.astea sunt copilarii.
In somn inconstientul lucreaza .si visele d. p. d. v sunt imagini distorsionate ale inconstientului proiectate in creierul principal.
Visele le vedem cu ¨ochiul¨minti, si niciodata un vis nu o sa fie la fel ca realitatea, dupa imaginatia fiecaruia.
Buna, visele sunt de 3 feluri:1 din grijile oameniilor zilnice, 2:de la Dumnezeu, 3:de la satana care sunt acele vise urate si cosmarurile si cele nedemne...eu cred ca ele au o insemnatate pentru ca de multe ori ceea ce am visat s-a implinit, deci au si ele ceva valoare, dar de obicei visele sunt datorita grijilor zilnice, si de multe ori ele sunt adevarate, dar nu trebuie chiar orice vis sa il interpretezi si sa te sperii...
Uneori ceva din gandurile, din obsesiile si din dorintele noastre transpare si in vise.Rareori insa prevestesc ceva.
In mare parte da unele prevestesc ceva ce urmeaza a se intampla iar unele sunt de-a dreptul banale nesemnificative
Ei bine... unele vise chiar semnifica ceva.Si da cred ca ai dreptate ca in unele vise sunt proiectate unele temeri de-ale noastre.[Sper ca te-am putut ajuta cat de cat cu acest raspuns:d]
Da .eu una cred ca au anumite mesaje. Daca visez ceva cu o anumita valoare deschid computerul cand ma trezesc si intru pe www.vise.ro si citesc in mare parte e adevarat ce scrie acolo... :)
Poti sa dai o mare importanta anumitor vise!
Cred ca ai dreptate cu temerile dar sincer nu as vrea sa stiu ca prevestesc ceva pentru ca uneori am niste cosmaruri urate
Nu dar iti zic ceva cand visez un sarpe o sa primesc o scrisoare
Cand visez un accident cineva important o sa ma viziteze
atat am sa-ti spun
In psihologie intr-adevar visele ascund cele mai mari temeri ale noastre, sau dorinte ascunse.Insa ele nu devin realitate.Pana la urma suntem oameni, nu avem puteri divine si nu suntem chiar atat de buni incat Dumnezeu sa ne transmita ceva printr-un vis. Daca se intampla vreodata ca acel vis sa devina realitate e din pura coincidenta sau de multe ori, inconstient, facem in asa fel incat acele vise sa devina realitate prin fatele noastre.
MadaAwwr întreabă: