Visul american e de mult expirat. Acum si SUA se confrunta cu probleme economice, preturi mari... nu mai e ce a fost prin anii 90. Ce vedem noi la TV e lapte si miere, dar realitatea sunt sigur ca e alta
Nu am fost pana acum acolo, dar maica-mea are o cunostinta care a fost. S-a casatorit acolo, iar dupa 1 an a si venit inapoi. Americanii sunt destul de batuti in cap, sincer, din cate am auzit si vazut eu. Acum nu stiu, faci ce vrei cu viata ta, pana la urma.
Visul american poate fi si bullshit dar si cat se poate de adevarat. Depinde doar de tine. In America, iti poti indeplini visele atata timp cat muncesti mult pentru ele. Eu intodeauna am fost fascinata de cultura lor si voi pleca o vara intreaga acolo ca sa vad cum e, sa absorb totul, sa cunosc oameni si sa ma distrez (pentru inceput. pe viitor sper sa ma mut acolo si sunt foarte motivata sa reusesc asta)
Da a fost o data vb asta visul american cum ii spui tu acum e alta treaba in america.ca in orice tara ai de muncit ca sa realizezi ceva nu peste tot e lapte si miere.e altceva sa auzi si altceva cand te izbesti de realitate.
Visul american mi se pare o porcarie, nu stiu, eu zic doar parerea mea, desi nu cunosc multe despre SUA ca eu sunt fascinata de Asia, insa americanii mi se par destul de prostuti, de creduli. Nu sunt deloc fascinata de SUA, poate de America de Sud si Nord sunt putin, dar SUA chiar nu. Nici macar nu vreau sa vizitez... Faci ce vrei, eu mi-am spus parerea.
LovelyGirl4u întreabă: