Important este cum treci prin viata si ce astepti de la viata asta; sunt tandra cu cei apropiati mie; sunt vesela desi - cade cerul de atatea suparari prin care trec de atata vreme; cad in extaz uitandu-ma la un album de picturi imprumutat; imi reprosez ca am atatea altele mai importante de facut si stau aici printre voi atat de tineri, furandu-va din energia voastra datatoare de bine; am o zi ce ma trimite la verdele bacovian si sa nu ma pot concentra ca sa dau totul din mine la aceasta intrebare ...sunt leu in ascendent deci o luptatoare ce nu se da batuta; cred in puterea mintii si in ziua de maine si sper ca totul sa fie mai bine; ajut cu placere prin sfaturile mele si ma apuca uneori noaptea ca sa pot raspunde la intrebari; ma lupt cu boala mea, dar sper ca va veni si clipa cand voi iesi invingatoare; astept cu nesat ora din noapte cand bantui pe internet si imi revad cu nesat acel suflet micut care imi e nepotelul meu drag; sunt mandra ca sunt romanca si ma descurc bine pe atlasul din casa, cutreierand oceanele lumii; Sunt un suflet ratacitor, ce iubeste muzica clasica, ce adora frezia si liliacul alb. Iubesc mirosurile fresh si nu suport dulcegariile; ma intristeaza necazul celuilalt si sar in ajutorul necunoscutilor ce cad pe strada; cam asta sunt eu si ar mai fi inca multele de spus dar ma opresc aici...
Una buna Sunt glumeata, nebuna, nu-mi place sa mint, ador sa rad si sa-mi traiesc viata.
Iar fizic.
In afara ca sunt un pic cam micuta sunt multumita de cum arat
Dar tu?:*
Cine ar putea sa spuna ca are o parere proasta despre el? Nimeni! Dar, nu poti spune ca esti multumit de tine niciodata, pentru ca permanent esti preucupat sa-ti imbunatatesti felul tau de a fi.Tot timpul trebuie sa inveti sa fii in pas cu ceilalti de langa tine.
Pai... uite roxxy, o sa iti raspund
Sunt multumita de mine si ma consider destul de buna
Am calitati si defecte, ca oricine Printre calitati se numara generozitatea, blandetea, mila[chiar daca nu prea este o calitate, este in sensul bun], iar defecte sunt incapatanarea, faptul ca uneori vorbesc mult si fara rost, naivitatea, faptul ca sunt prea credula uneori[cred ca asta intra la naivitate
], rautatea prea aspra cu persoanele care ma ataca...
Si fizic...in ultimul timp sunt "mandra" de bine...nici nu ar putea fii altfel pentru ca sunt un copil si e normal
Nu stiu...Sunt...eu! Cu calitatile si defectele mele...
Imi place sa ajut oamenii...asa pot sa spun sigur!
Sunt o fire deschisa, imi place sa pun lucrurilor pe nume...
Uneori sunt geloasa, incapatanata...
Imi place sa ofer multa dragoste celor din jur:X:X:X
...
Cine ma place ma place asa cum sunt!