| OnePiece a întrebat:

Ce parere aveti despre weeaboo?

Pentru cei ce nu stiu, un weeaboo este un om care iubeste Japonia pana in maduva oaselor, care este obsedat de ea pana in punctul in care isi denigreaza propria cultura si orice tara care nu este Japonia. De obicei are perne cu fete din anime si repeta cuvinte in japoneza la fiecare 20 de secunde.

Răspuns Câştigător
| PersonajFictiv a răspuns:

Salut!

Eu cred ca este o obsesie si nicio obsesie nu cred ca e benefica.
Obsesia depaseste cu mult placerea,e o placere dusa la extrem si e prezenta si dependenta,in cazul asta,fata de Japonia.
E bine sa apreciezi o tara si sa iti placa sa te uiti la anime,daca in asta gasesti placerea,dar ca fericirea ta sa depinda de Japonia si de "perne cu fete din anime" nu stiu.
O parte buna a acestei obsesii e ca,e mai bine sa fii fericit ca stai in Japonia si ca ai perne cu fete din anime,decat sa fii genul de om care e dependent doar de oamenii,sau de o persoana, iar daca acea persoana pleaca, pleaca si fericirea ei.
Macar Japonia nu pleaca nicaieri si nici animele, deci o sa fii fericit mult si bine, sper. Adica mna, sa nu fie vreau razboi sau ceva si sa dispara laughing

O zi buna!

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fiecare isi alege propiul drum in viata, uni iubesc bautura alti jocurile uni sexul uni toate astea la un loc, ce sa cred fiecare face ce vrea, nu vad ce asa cool e japonia eu mas orienta spre china o tara pasnica nu una care a omorat milioane de nevinovati, plus experimente care le-au facut pe chinezi, daca are fantezi cu fetele alea poate e pedofil

| syd a răspuns:

Numele tau
poza ta
ayy

| OnePiece explică (pentru syd):

Si asta cum ma face weeaboo?

| syd a răspuns (pentru OnePiece):

Triggered

| OnePiece explică (pentru syd):

Ce?

| Nitroblast a răspuns:

Mi se pare o persoana jalnica din orice punct de vedere.