Am un amic gemeni si un fost prieten este taur. Taurul este foarte fparte incapatanta,trebuie sa fie ca el ca sa fie bine(astea le zic dupa cum era prietenu meu, ca fiecare persoana e diferita).Cu un taur este complicata treaba dar viata o ia asa cum este, nu se streseaza prea mult cu ce se intampla, doar ce e spre binele lui.Geamanul este total diferit.Este super de treaba daca ajungi sa-l cunosti destul de bine. Fata de o fata mai joaca a soarecele si pisica. Poate fi doar pentru o singura persoana dar poate sa si umblu cand nu are o relatie serioasa.Eu sunt balanta si ma inteleg mult mai bine cu o persoana in zodia gemeni decat in zodia taur.Acuma na, fiecare persoana e diferita deci nu mereu poti sa te iei dupa ce zice un horoscop despre personalitatea unei zodii.succes! :*
Eu sunt gemeni. Zodia gemeni e o zodie ff complicata.Omul cu zodia gemeni e un om cu doua fete.E un om sensibil dar in acelasi timp puternic... daca vrei informatii complete mai bine cauti pe net si se rezolva
Fostul meu prieten este in zodia gemeni si ne-am despartit din cauza ca m-a inselat. Oricum, gemenii au mai multe fete, si simt nevoia de libertate, prefera sexul si nu relatiile de lunga durata, sunt curvari, si nu prea le place sa le tii socoteala.
Fetele gemeni insa sunt mai ok. Adica, la fel de libertine, insa fetele au totusi si o tendinta de relatie mai serioasa, iubesc aventurile, le plac glumele bune, au simtul umorului.
Baiatul taur e super.Deci dupa opinia mea, are un simt al umorului extraordinar. E foarte orgolios. Are idei bune, stie sa te faca fericita si daca ii dai respect, iti ofera respect. In cazul in care l-ai ranit / ai profitat de el/ l-ai jignit, se va razbuna foarte tare, intr- un moment in care nici nu te astepti. Vorbeste destul de mult si deschis si are unele glume cam proaste, dar daca nu te superi repede, e ok si poti sa te amuzi. Dar in mare parte, simtul umorului este principala lui calitate si asta e valabil si la fetele in zodia taur.
Sa`ti caracterizez unul dintre amicii mei gemeni: este foarte okay cat timp ai sa-i spui ceva nou, o barfa sau ceva de genu, nu prea tine secrete, daca il deranjeaza ceva la tine iti spune ori in fata ori ii spune altui amic de`al lui, el nu poate afirma ca are un cel mai bun prieten deoarece dupa putin timp se satura de asazisii prieteni.
In schimb taurii: taurii sunt foarte indecisi, nu isi exprima sentimentele in fata nimanui, are doar cativa prieteni deoarece nu se ataseaza de oricine, este un foarte bun ascultator daca ii spui ceva interesant, daca se enerveaza nu injura, este foarte saritor daca ai nevoie de ajutor, si sunt foarte schimbat-ori.
Astea sunt in cazul baietilor...
Sper ca te-am ajutat.
Eu am o prietena si este taur, este o fire buna dar zodie taur trebuie mereu sai faci pe plac si sa nu ii face ce ei ii displace eu stiu ca deoarece o cunosk de mica pe prietena mea cea mai buna.
MadaAwwr întreabă: