O prostie a3a proba aia din toate materiile, pai sa-ti dea din psihologie, sau sport sau latina sau mai stiu eu ce, sau sa ti pice vre o materie la care nu a facut profu astia s`au tampit, ce naiba ei cred ca noi suntem roboti.era mai bine inainte, si cu, capacitatea au facut la fel, pai era mai bine cand dadeai capacitatea nu tezele astea de acum pe semestru pai mai invata astia? invata pe naiba, la bac o sa se uite ca mata`n kalendar. s`a prostit de tot ministeru invatamantului (X
De ce noi, de ce intotdeauna noi?! De ce noi trebuie mereu sa fim prima generatie care se confrunta cu schimbarile astea prostesti? Noi am fost primii cu "tezele cu subiect unic", ce au facut cu ele?! S-au sters undeva, ca pana la urma, bineinteles, si-au dat si ei seama ca era o porcarie, si au reintrodus capacitatea. Nu se poateee, acum si cu bacul! De ce ne faceti asta oameni buni? De ce, de ce? Nu va ganditi si la noi? Auzi la ei : examen la doua limbi? De ce, de ce? sau : examen la proba transdisciplinara formata din chimie+fizica+biologie. Pana acum aveam la alegere...Trei ani de liceu-asta mi place, cel mai mult
theStar întreabă: