Frumos! Si vocea, si melodia. Impresionant in acelasi timp, avand in vedere conditia lui de sanatate. Observand intregul tablou, nu poti sa nu cazi putin pe ganduri si sa reflectezi asupra unor probleme. Pe de o parte, ce nedreapta este viata; de ce nu a putut si el sa aiba parte de un fizic normal, ca toata lumea? Pe de alta, o lectie pentru noi toti, sa nu ne mai tot plangem ca ochii ii avem negri si nu albastri, ca nasul e putin cam lung si altele de genul. Si, ce e mai important, sa ne folosim si noi talentele cat mai mult posibil, in domeniile in care le avem, ca sa nu trecem prin viata asta fara a lasa ceva bun in urma. Apropo, ce nationalitate a avut el? Stiu ca a fost nascut in Hawaii, dar nu stiu ce a fost (ce au fost parintii).
Https://ro.wikipedia.org/wiki/Israel_Kamakawiwo%CA%BBole
Numele are pronuntie hawaiiiana si scrie ca e hawaiian si pare hawaiian si dupa nume.
Cred ca e singura pe care ai postat-o pana acum, si imi place. Imi place si vocea, si instrumentalul, si versurile. Nu am ce spune, nota 10 din partea mea. Din cate stiu, tipul care este in videoclip si canta, a murit. Nu stiu cauza, probabil din cauza sanatatii. Oricum, frumoasa melodia.
A murit pe data de 26 iunie 1997 din cauza unor probleme respiratorii.
E o melodie foarte frumoasa si foarte veche ce emana nostalgia de a aduce pacea si fericirea in viata oamenilor din pacate cintaretul e deja de mult in ceruri a murit pe data de 26 iunie 1997 la varsta de 38 de ani.Fie-i tarina usoara.
śŇŇŇiKeŘś întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: