| furni a întrebat:

Ce parere aveti: la mare se poarta clapari sau slip? Mai am o intrebare: slipul e acelasi lucru cu chilotii, bikini? Inca una si ma duc. O femeie la 40 de ani nu mai are voie sa faca plaja? Sigur, faceti abstractie de radiatii, bla, bla!

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Bikinii nu se mai poarta de o mie de ani, cel putin pe plajele din strainatate. eu am vazut femei de 70 de ani care faceau plaja, chestia asta nu are varsta, tu esti chair tanara.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| wonderbra a răspuns:

Pai, parerea mea este ca la mare se poarta slip doar uneori. Slipul poate inlocui un chilot sau bikini. O femeie la 40 de ani este numai buna sa faca plaja in ce doreste ea, slip, chilot, bikini sau fara nici una din astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O femeie de 40 de ani poate sa poarte slip, bikini si ce vrea ea. Puteti rade de mine, de varsta mea, dar si eu port bikini vara. Sigur eu, nu pe plaja, desi la varsta mea zic eu, arat binisor. Sunt plinuta, dar avantajul e ca mi s-au intins ridurile deci sunt... ok laughing Dar pe internet, pe un site ca acesta, de ajutor, nu cred ca mi-as pune o poza de vacanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg acum, dar am raspuns intrebarii doar. happy Poate ca ar trebui sa stergi totul si sa revi la cea care ai fost cand ai intrat pe site. Zic si eu... blushing